|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:14 am
Lethiel Baliaur Leth ty to mash farta...wez fote zarzuc zobaczymy czy chociaz ladny whee fotki nie mam na kompooterq sad crying buu ale przynajmniej 1 osoba ma tu kogos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:15 am
Rac- ja od urodzenia jestem niedoslyszaca :3 ubytek sluchu mam ponad 100 decybeli ale daje sobie rade XDDD whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:16 am
racqel ja go widzialem wczoraj jak sie kotletami objadal po kryjomu i pstryknalem mu zdjecie szybko: xp hehe xd śliczny dzieciaczek wink ale moje kochanie troshq większe blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Lethiel Baliaur Leth ty to mash farta...wez fote zarzuc zobaczymy czy chociaz ladny whee fotki nie mam na kompooterq sad crying ja go widzialem wczoraj jak sie kotletami objadal po kryjomu i pstryknalem mu zdjecie szybko: xp *wyciaga śrutówke i strzela racqelowi w łeb*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san _cleef_ Lina san, pamietasz gdy od ciebie chicialem kupic obrazek ?
czy on jest gotowy ? Gotowy jest juz dawno... tylko nie mam jak go zeskanowac... i amm teraz problem bo teoretycznie wszystkie rsyunki narysowałem ale nie mam jak ich wrzucic na komp XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:17 am
heyka.. LInus dash mi te piosenki??\ racquel kiedys dam wam foto mojego bratanka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:17 am
_cleef_ Lina-san _cleef_ Lina san, pamietasz gdy od ciebie chicialem kupic obrazek ?
czy on jest gotowy ? Gotowy jest juz dawno... tylko nie mam jak go zeskanowac... i amm teraz problem bo teoretycznie wszystkie rsyunki narysowałem ale nie mam jak ich wrzucic na komp XP  że słucham stare ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:18 am
witaj *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cześć kotku *całuje z zaskoczenia* wesołych walentynek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:19 am
Lina-san *wyciaga śrutówke i strzela racqelowi w łeb* ugh! widze, ze zupelny brak poczucia humoru nas dzis nie opuszcza, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:19 am
Baliaur heyka.. LInus dash mi te piosenki??\ racquel kiedys dam wam foto mojego bratanka xd zapomniałem zupełnie.... sweatdrop przpeisze tylko i wysle biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:20 am
Lina-san Baliaur heyka.. LInus dash mi te piosenki??\ racquel kiedys dam wam foto mojego bratanka xd zapomniałem zupełnie.... sweatdrop przpeisze tylko i wysle biggrin ale nie wiem ile obrobka bedzie trwac i czy da takie efekty jakie bys chciala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:20 am
racqel Lina-san *wyciaga śrutówke i strzela racqelowi w łeb* ugh! widze, ze zupelny brak poczucia humoru nas dzis nie opuszcza, co? Nie znam się na żartach i nie lubie małych dzieci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|