|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:06 am
juliangel Lethiel ninja crying *nie zauwashona siada na foteliq* sad rozbieraj sie i nie marudz tylko nawijaj :p biggrin przepraszam co za głupoty wy robicie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Usagi-man juliangel Usagi-man Prosze kwiecie pelen rozkoszy i wdzieku... [podaje goraca czekolade...] z tymi kwiatami to nie przesadzaj... ale uwielbiam goraca czekolade... redface dziekuje... [rumieniec...] [podchodzi do Julii i patrzy jej głeboko w oczy...] Nie wstydz sie... [usmiech] [usmiech] gul, gul, gul... [zapatrzona w przystojniaka...] Auuuuuuuuuuuuuu... popazylam sobie jezyk... [placze...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Lethiel ninja crying *nie zauwashona siada na foteliq* sad CZeść lethi *przytula* witaj Chrisiu *przytuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:07 am
Lethiel Baliaur Lethiel ninja crying *nie zauwashona siada na foteliq* sad eeee?? *rzuca w Leth 2 metrowym pluszowym niebiesciutkim misiem* mash tu walentynkowego romea 3nodding whee *łapie misia i przytuuuuuula* hm.. wole swojego wink blaugh 3nodding whee heart heart heart witaj *przytuuul* wink swojego?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:07 am
linoos *przytuuuuuuuuuul* whee witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:09 am
Baliaur Lethiel Baliaur Lethiel ninja crying *nie zauwashona siada na foteliq* sad eeee?? *rzuca w Leth 2 metrowym pluszowym niebiesciutkim misiem* mash tu walentynkowego romea 3nodding whee *łapie misia i przytuuuuuula* hm.. wole swojego wink blaugh 3nodding whee heart heart heart witaj *przytuuul* wink swojego?? eek nio .. swojego romea blaugh 3nodding whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Usagi-man juliangel Usagi-man Prosze kwiecie pelen rozkoszy i wdzieku... [podaje goraca czekolade...] [podchodzi do Julii i patrzy jej głeboko w oczy...] Nie wstydz sie... [usmiech] [usmiech] gul, gul, gul... [zapatrzona w przystojniaka...] Auuuuuuuuuuuuuu... popazylam sobie jezyk... [placze...] Ojej, biedactwo daj pocałuje... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina san, pamietasz gdy od ciebie chicialem kupic obrazek ?
czy on jest gotowy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:10 am
racqel Baliaur racqel btw. czy gaia naked day nie byl aby przypadkiem w ubiegla sobote? heh mnie nie bylo online.... no ja tez niestety nie moglem. ale z tymi 5% to troche przesadzilas, raczej 50%. no w kocu przejdz sie po miescie i zobacz ile zadowolonych, usmiechnietych par sobie spaceruje... ale wiesh....ja czasem sie usmiecham w sobie noszac co innego... Leth ty to mash farta...wez fote zarzuc zobaczymy czy chociaz ladny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:11 am
Usagi-man Usagi-man juliangel Usagi-man Prosze kwiecie pelen rozkoszy i wdzieku... [podaje goraca czekolade...] [podchodzi do Julii i patrzy jej głeboko w oczy...] Nie wstydz sie... [usmiech] [usmiech] gul, gul, gul... [zapatrzona w przystojniaka...] Auuuuuuuuuuuuuu... popazylam sobie jezyk... [placze...] Ojej, biedactwo daj pocałuje... wink Mas.... [Julus wytyka jezyk w strone Usagi-man`a] tylko podmuchaj jesce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:12 am
Baliaur Leth ty to mash farta...wez fote zarzuc zobaczymy czy chociaz ladny whee fotki nie mam na kompooterq sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Christoff_Gangrell Lethiel ninja crying *nie zauwashona siada na foteliq* sad CZeść lethi *przytula* stare No co??? to tylko przytul....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Lina san, pamietasz gdy od ciebie chicialem kupic obrazek ?
czy on jest gotowy ? Gotowy jest juz dawno... tylko nie mam jak go zeskanowac... i amm teraz problem bo teoretycznie wszystkie rsyunki narysowałem ale nie mam jak ich wrzucic na komp XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:14 am
Lethiel Baliaur Leth ty to mash farta...wez fote zarzuc zobaczymy czy chociaz ladny whee fotki nie mam na kompooterq sad crying ja go widzialem wczoraj jak sie kotletami objadal po kryjomu i pstryknalem mu zdjecie szybko: xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:14 am
{podchodzi i oglada poparzony jezyczek...}
Hmmm, wyglada na calkiem zdrowy, ale jestem ciekaw jak smakuje...
[z zaskoczenia caluje Juliangel]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|