|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:49 am
juliangel nie ma juz romantykow na tym swiecie... gonk gonk gonk gonk gonk gonk eee... no wiesh powiedziec ci jak sa romanyczne walentynki?? tylko uwaga bedzie brutalnie bardzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:50 am
juliangel NO TO JAK... znajdzie sie ktos odwazny dla Julusia ?? ale do czego? redface Karina > oj! mialas jakis wypadek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:50 am
racqel Miss_Karina racqel ni, raczej nie. dzis tylko w mala czarna kupke nieszczescia. czemu? O.o z powodu dnia-o-ktorym-nie-rozmawiamy ktory akurat dzis. no samotnym raczej, jak zawsze 14lutego. dletego trzeba zbojkotowac to glupie swieto.... ja go nie lubie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:53 am
racqel Miss_Karina racqel ni, raczej nie. dzis tylko w mala czarna kupke nieszczescia. czemu? O.o z powodu dnia-o-ktorym-nie-rozmawiamy ktory akurat dzis. no samotnym raczej, jak zawsze 14lutego. Biebamy wiec na golasa, niech wszyscy dzis beda rowni !! [golasy... biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:53 am
Baliaur racqel Miss_Karina racqel ni, raczej nie. dzis tylko w mala czarna kupke nieszczescia. czemu? O.o z powodu dnia-o-ktorym-nie-rozmawiamy ktory akurat dzis. no samotnym raczej, jak zawsze 14lutego. dletego trzeba zbojkotowac to glupie swieto.... ja go nie lubie... no wlasnie! a kogo dzis nie bedzie na forum to znaczym ze zdradzil! "swiatowy spisek przeciwko walentynkowej komercji" "jesli potrafisz docenic swoja milosc tylko 14 lutego to znaczy, ze pozostale 364 dni w roku jestes nieczuly!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:54 am
juliangel nie ma juz romantykow na tym swiecie... gonk gonk gonk gonk gonk gonk stare jeszce jakiś czas temu..... A kit z tym nieważne... *popija smirnoffa z gwinta w kącie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:54 am
juliangel nie ma juz romantykow na tym swiecie... gonk gonk gonk gonk gonk gonk Wystarczy sie rozejrzec by ujrzec najpiekniejsza wsrod dzikiego kwiecia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:55 am
racqel quote]no wlasnie! a kogo dzis nie bedzie na forum to znaczym ze zdradzil! "swiatowy spisek przeciwko walentynkowej komercji" "jesli potrafisz docenic swoja milosc tylko 14 lutego to znaczy, ze pozostale 364 dni w roku jestes nieczuly!" bo wiesh to jest tzw.: plastikowa milosc.... ja moze jestem romantyczka (choc jest to we mnie gleboko zagrzebane....) ale wg. mnie walentynki to jedno wielkie g.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:56 am
Christoff_Gangrell juliangel nie ma juz romantykow na tym swiecie... gonk gonk gonk gonk gonk gonk stare jeszce jakiś czas temu..... A kit z tym nieważne... *popija smirnoffa z gwinta w kącie* ej smirnoffa ?!?! SAM ?? dawaj ze mna albo... niepodziele sie moim winem... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:57 am
juliangel racqel Miss_Karina racqel ni, raczej nie. dzis tylko w mala czarna kupke nieszczescia. czemu? O.o z powodu dnia-o-ktorym-nie-rozmawiamy ktory akurat dzis. no samotnym raczej, jak zawsze 14lutego. Biebamy wiec na golasa, niech wszyscy dzis beda rowni !! [golasy... biggrin ] Hmmm... interesujaca perwersja... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:57 am
wroocilam ninja witajcie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:58 am
Baliaur racqel quote]no wlasnie! a kogo dzis nie bedzie na forum to znaczym ze zdradzil! "swiatowy spisek przeciwko walentynkowej komercji" "jesli potrafisz docenic swoja milosc tylko 14 lutego to znaczy, ze pozostale 364 dni w roku jestes nieczuly!" bo wiesh to jest tzw.: plastikowa milosc.... ja moze jestem romantyczka (choc jest to we mnie gleboko zagrzebane....) ale wg. mnie walentynki to jedno wielkie g..... no i widze jakies zdrowe podejscie w koncu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:59 am
Usagi-man juliangel racqel Miss_Karina racqel ni, raczej nie. dzis tylko w mala czarna kupke nieszczescia. czemu? O.o z powodu dnia-o-ktorym-nie-rozmawiamy ktory akurat dzis. no samotnym raczej, jak zawsze 14lutego. Biebamy wiec na golasa, niech wszyscy dzis beda rowni !! [golasy... biggrin ] Hmmm... interesujaca perwersja... biggrin perverci sa wsrod nas.... gildia dla naturystow?? eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:59 am
[smark...] o s**t, gile mi leca... Chriss daj cos na rozgrzewke !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:00 am
btw. czy gaia naked day nie byl aby przypadkiem w ubiegla sobote?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|