|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:36 am
Baliaur... niestety dzis mam tylko czerwone wino, slodkie ale nie wiem czy ci podejdzie ale jak cos to mam cala skrzynke.... rodzice przywiezli ze sklepu na wlasny uzytek biggrin 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding smile smile biggrin biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:37 am
Kitty-ShadowCat Miss_Karina czeeesc wam!! xd whee co slychac? xd
plz nie wspominajcie o wale tynkach XP cześć smile wesołych walentynek heart XPPPPPPPPPPPP Prosilam...o ... niewspominanie o walentynkach XPPPPPPPPPPPP brrrrrrrrrrrrrr hej Rac whee Pizzicato5 ? co to znaczy? O.o xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:37 am
racqel Baliaur gonk racquel nie wiedzialem ze transformujesh sie w butelke malibuo?? .. i nie tylko eek w co jeszcze innego?? (tylko nie radze w czarne male kotki, ani jablecznik czy kompa bo bedziesh zagrozony blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:39 am
racqel Baliaur gonk racquel nie wiedzialem ze transformujesh sie w butelke malibuo?? .. i nie tylko a co jeszcze ? moze cos mamy wspolnego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:42 am
*wchodzi z butelka smirnowa w łapie pociągają c ją z gwinta* hey wszystkim.... co tam swiętujemy nie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:42 am
Miss_Karina Kitty-ShadowCat Miss_Karina czeeesc wam!! xd whee co slychac? xd
plz nie wspominajcie o wale tynkach XP cześć smile wesołych walentynek heart XPPPPPPPPPPPP Prosilam...o ... niewspominanie o walentynkach XPPPPPPPPPPPP brrrrrrrrrrrrrr hej Rac whee Pizzicato5 ? co to znaczy? O.o xd to zespol taki japonski jest (odjechany jak jasny gwint!) "Godfathers of the Shibuya-kei scene, Tokyo kitsch-pop deconstructionists Pizzicato Five originally began taking shape as far back as 1979, when university students Yasuharu Konishi and Keitaro Takanami first met at a local music society meeting..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:44 am
racqel to zespol taki japonski jest (odjechany jak jasny gwint!) "Godfathers of the Shibuya-kei scene, Tokyo kitsch-pop deconstructionists Pizzicato Five originally began taking shape as far back as 1979, when university students Yasuharu Konishi and Keitaro Takanami first met at a local music society meeting..." aha XD to ja nigdy o tym zespole nie slyszalam ba nie znam zadnych zespolow japonskich whee mało cokolwiek slucham, albo prawie nigdy XP sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:44 am
NO TO JAK...
znajdzie sie ktos odwazny dla Julusia ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:46 am
Baliaur racqel Baliaur gonk racquel nie wiedzialem ze transformujesh sie w butelke malibuo?? .. i nie tylko eek w co jeszcze innego?? (tylko nie radze w czarne male kotki, ani jablecznik czy kompa bo bedziesh zagrozony blaugh ) ni, raczej nie. dzis tylko w mala czarna kupke nieszczescia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:47 am
Miss_Karina racqel to zespol taki japonski jest (odjechany jak jasny gwint!) "Godfathers of the Shibuya-kei scene, Tokyo kitsch-pop deconstructionists Pizzicato Five originally began taking shape as far back as 1979, when university students Yasuharu Konishi and Keitaro Takanami first met at a local music society meeting..." aha XD to ja nigdy o tym zespole nie slyszalam ba nie znam zadnych zespolow japonskich whee mało cokolwiek slucham, albo prawie nigdy XP sweatdrop szkoda sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:47 am
racqel ni, raczej nie. dzis tylko w mala czarna kupke nieszczescia. czemu? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:48 am
racqel Baliaur racqel Baliaur gonk racquel nie wiedzialem ze transformujesh sie w butelke malibuo?? .. i nie tylko eek w co jeszcze innego?? (tylko nie radze w czarne male kotki, ani jablecznik czy kompa bo bedziesh zagrozony blaugh ) ni, raczej nie. dzis tylko w mala czarna kupke nieszczescia. fumfel sad cio sie stalo???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:48 am
nie ma juz romantykow na tym swiecie...
gonk gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:49 am
Miss_Karina racqel ni, raczej nie. dzis tylko w mala czarna kupke nieszczescia. czemu? O.o z powodu dnia-o-ktorym-nie-rozmawiamy ktory akurat dzis. no samotnym raczej, jak zawsze 14lutego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:49 am
racqel Miss_Karina racqel to zespol taki japonski jest (odjechany jak jasny gwint!) "Godfathers of the Shibuya-kei scene, Tokyo kitsch-pop deconstructionists Pizzicato Five originally began taking shape as far back as 1979, when university students Yasuharu Konishi and Keitaro Takanami first met at a local music society meeting..." aha XD to ja nigdy o tym zespole nie slyszalam ba nie znam zadnych zespolow japonskich whee mało cokolwiek slucham, albo prawie nigdy XP sweatdrop szkoda sad nie dlatego ze nie chce mi sie, ale nie rozrozniam na plytkach spiewu od muzyki sweatdrop zbyt slabo slysze :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|