|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:24 am
heart cześć wszystkim- wesołych walentynek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:24 am
Siemano !!!!!!!!!!!!!!!!!
uwaga szukam fajnych facetow i wcale nie musza byc przy kasie...
zeby nie bylo ze na kase lece... stressed sweatdrop stare
Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!
my dear sister !! [przytul...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:26 am
heyka.. ja nienawidze poniedzialkow zwlaszcza tych walentynkowych xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:27 am
juliangel Siemano !!!!!!!!!!!!!!!!! uwaga szukam fajnych facetow i wcale nie musza byc przy kasie... zeby nie bylo ze na kase lece... stressed sweatdrop stare Aaaaaaaaaaaaaaaa!!! my dear sister !! [przytul...] szukajcie a znajdziecie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:27 am
Baliaur heyka.. ja nienawidze poniedzialkow zwlaszcza tych walentynkowych xp sweatdrop [klepniecie po pleckach...] nie martw sie na szczescie nie zdarzaja sie tak czesto biggrin mam flaszke, idziesz sie napic ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:29 am
juliangel Baliaur heyka.. ja nienawidze poniedzialkow zwlaszcza tych walentynkowych xp sweatdrop [klepniecie po pleckach...] nie martw sie na szczescie nie zdarzaja sie tak czesto biggrin mam flaszke, idziesz sie napic ??
Wybierz mnie! mnie wybierz! Ja! Ja chce!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czeeesc wam!! xd whee co slychac? xd
plz nie wspominajcie o wale tynkach XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel juliangel Siemano !!!!!!!!!!!!!!!!! uwaga szukam fajnych facetow i wcale nie musza byc przy kasie... zeby nie bylo ze na kase lece... stressed sweatdrop stare Aaaaaaaaaaaaaaaa!!! my dear sister !! [przytul...] szukajcie a znajdziecie... wink ee ja wole nie znalezc....nie lubie przybled xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:30 am
racqel juliangel Baliaur heyka.. ja nienawidze poniedzialkow zwlaszcza tych walentynkowych xp sweatdrop [klepniecie po pleckach...] nie martw sie na szczescie nie zdarzaja sie tak czesto biggrin mam flaszke, idziesz sie napic ??
Wybierz mnie! mnie wybierz! Ja! Ja chce! stare widzi mnie ktoś?? stare też tu jestem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:31 am
racqel juliangel Baliaur heyka.. ja nienawidze poniedzialkow zwlaszcza tych walentynkowych xp sweatdrop [klepniecie po pleckach...] nie martw sie na szczescie nie zdarzaja sie tak czesto biggrin mam flaszke, idziesz sie napic ??
Wybierz mnie! mnie wybierz! Ja! Ja chce! gonk racquel nie wiedzialem ze transformujesh sie w butelke malibuo??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:31 am
Miss_Karina czeeesc wam!! xd whee co slychac? xd
plz nie wspominajcie o wale tynkach XP cześć smile wesołych walentynek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:32 am
Wybierz mnie! mnie wybierz! Ja! Ja chce!na przyjemnosc trzeba zasluzyc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:33 am
Miss_Karina czeeesc wam!! xd whee co slychac? xd
plz nie wspominajcie o wale tynkach XP Hej Karina! wypadlem na tydzien i mnie nie bylo a co slychac? Akuratnio: Pizzicato5 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 9:35 am
Baliaur gonk racquel nie wiedzialem ze transformujesh sie w butelke malibuo?? .. i nie tylko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|