|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:34 am
Kiart Eh... Valentynki ...==' TAk wougle to po co to wymyslili ...?? ... confused hmm musialabym zaczerpnac do historii powsrtania walentynek ostatnio czytalam o japonskich waletynkach czysta komercha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:38 am
Gosiak Kiart Eh... Valentynki ...==' TAk wougle to po co to wymyslili ...?? ... confused hmm musialabym zaczerpnac do historii powsrtania walentynek ostatnio czytalam o japonskich waletynkach czysta komercha biggrin 0.o... idea Dobry pomysl ... chodz nie przepadam za tym dniem to sobie poczytam jak go obchodza w Japoni ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:40 am
nu bo to wogole w angli chyab powastalo (jak ja nie lubie anglikow) ==' nu bo tam był św.Walenty ktory wogole udzielal nielegalnie sluby i chyba dlatego bo dla milosci zostal skazany? biggrin
a to swieto to niby dla tych ktorzy sie boja ujawnic swoje uczucia (taa wcale mi nie pomaga ==')
Przodkiem tego święta w Polsce były "Kupały". Wtedy laski , aby zwrócić uwagę facetow stosowały magiczne sposoby np. wrzucały im do herbaty kostkę cukru, którą wcześniej przez 9 dni nosiły pod pachą... Romantyka... feeeeeeeeeee =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:44 am
Gosiak nu bo to wogole w angli chyab powastalo (jak ja nie lubie anglikow) ==' nu bo tam był św.Walenty ktory wogole udzielal nielegalnie sluby i chyba dlatego bo dla milosci zostal skazany? biggrin a to swieto to niby dla tych ktorzy sie boja ujawnic swoje uczucia (taa wcale mi nie pomaga ==') Przodkiem tego święta w Polsce były "Kupały". Wtedy laski , aby zwrócić uwagę facetow stosowały magiczne sposoby np. wrzucały im do herbaty kostkę cukru, którą wcześniej przez 9 dni nosiły pod pachą... Romantyka... feeeeeeeeeee ==' Heh...;] Pamietam kiedys mialem na lekcji Anglielskiego cos o tym dniu .... I tez wlanie mi utkwilo w pamieci ze to Wlasnie w Angli Sie narodzilo ...^^ smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:49 am
ok ja ide sie kompac biggrin
==' tata se ze mnie smieje wlasnei wszedl do mieszkania a tu czarne oczy leca biggrin i zajafka biggrin paa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:51 am
Gosiak ok ja ide sie kompac biggrin ==' tata se ze mnie smieje wlasnei wszedl do mieszkania a tu czarne oczy leca biggrin i zajafka biggrin paa :* narka ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:59 am
blaugh zastałam kogos ? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:13 am
Gosiak blaugh zastałam kogos ? heart Jajestem... Lecz w szkolce. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:20 am
Eurina Vam Gosiak blaugh zastałam kogos ? heart Jajestem... Lecz w szkolce. stare my sie chyban ie znamy Gosiak jestem *wyciąga dłoń*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:27 am
proste ze ejstesmy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:31 am
Proste jak zakrzywiony drucik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 6:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 6:22 am
ktos ma jakies listy na sprzedasz ? lub zeczy z listuw ? bo mam za duzo kasy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|