|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:26 am
Ntsumi_Aya Lethiel jak bedzie to pozdrowie 3nodding kazal pozdrowic rano.. ale nikogo nie bylo xp ah xp a chciałam wejść rano na gildie xp nio widzish .. trzeba bylo wejsc 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:26 am
*wychodzi ze swojej bazy pod fotelem* czesc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:27 am
Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel a nic ciekawego blaugh przekazooje ci pozdroowka od Zero 3nodding i cialej gildi pozdroowka blaugh sorka zagapilam sie xp cze Setsi blaugh też go pozdroof 4laugh jak bedzie to pozdrowie 3nodding kazal pozdrowic rano.. ale nikogo nie bylo xp rozmawiałam z nim około 4 :XP ale jush muszę myknąć sad patki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:29 am
opcy *wychodzi ze swojej bazy pod fotelem* czesc! *skok na opcego* 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:31 am
Lethiel opcy *wychodzi ze swojej bazy pod fotelem* czesc! *skok na opcego* 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee whee whee hej.... *przytula.....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:31 am
opcy Lethiel opcy *wychodzi ze swojej bazy pod fotelem* czesc! *skok na opcego* 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee whee whee hej.... *przytula.....* *zaglada do jego bazy* ninja cio tam mash ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:33 am
Lethiel *zaglada do jego bazy* ninja cio tam mash ?? skarby.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:37 am
opcy Lethiel *zaglada do jego bazy* ninja cio tam mash ?? skarby..... uuuuuuu O.o podziel sie blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:41 am
Lethiel opcy Lethiel *zaglada do jego bazy* ninja cio tam mash ?? skarby..... uuuuuuu O.o podziel sie blaugh whee *wyciaga z bazy plyty Majki Jeżowskiej i Kai Paschalskiej* xp xp xp xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:41 am
opcy Lethiel opcy Lethiel *zaglada do jego bazy* ninja cio tam mash ?? skarby..... uuuuuuu O.o podziel sie blaugh whee *wyciaga z bazy plyty Majki Jeżowskiej i Kai Paschalskiej* xp xp xp xp xp xp piiiiiiiiisk xd xd *zakopooje sie pod poduszkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:44 am
Lethiel opcy *wyciaga z bazy plyty Majki Jeżowskiej i Kai Paschalskiej* xp xp xp xp xp xp piiiiiiiiisk xd xd *zakopooje sie pod poduszkami* nie boj sie ja je tu ukrywam zeby uratowac swiat zewnetrzny... *chowa plyty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:45 am
opcy Lethiel opcy *wyciaga z bazy plyty Majki Jeżowskiej i Kai Paschalskiej* xp xp xp xp xp xp piiiiiiiiisk xd xd *zakopooje sie pod poduszkami* nie boj sie ja je tu ukrywam zeby uratowac swiat zewnetrzny... *chowa plyty* *wychyla sie spośrood podooszek* gonk tylko schowaj je jak najdalej ode mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:47 am
Lethiel *wychyla sie spośrood podooszek* gonk tylko schowaj je jak najdalej ode mnie xd ha! teraz znam twoja slabosc!!!! wiec uwazaj!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 12:05 pm
opcy Lethiel *wychyla sie spośrood podooszek* gonk tylko schowaj je jak najdalej ode mnie xd ha! teraz znam twoja slabosc!!!! wiec uwazaj!!! whee O.o ... piiiiiiiiiiiiisk xd *rzoot poduszką* xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 1:07 pm
Lethiel opcy Lethiel *wychyla sie spośrood podooszek* gonk tylko schowaj je jak najdalej ode mnie xd ha! teraz znam twoja slabosc!!!! wiec uwazaj!!! whee O.o ... piiiiiiiiiiiiisk xd *rzoot poduszką* xd blaugh *siega po plyty....* a teraz posluchamy muzyki... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|