|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:23 am
mniam mniam , truskawkowy kiiiisiel heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:27 am
Raticiel mniam mniam , truskawkowy kiiiisiel heart Kisiel rządzi... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:31 am
Christoff_Gangrell Raticiel mniam mniam , truskawkowy kiiiisiel heart Kisiel rządzi... xd yeah blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:33 am
zaraz go zjem i jade do domu grac w harvest moon, czytac drugi tom megatokyo i ogladac hacksign heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:36 am
Raticiel zaraz go zjem i jade do domu grac w harvest moon, czytac drugi tom megatokyo i ogladac hacksign heart hacksign??!! miałam obsesje na punkcie tego anime przez miesiąc po jego oglądnięciu xd a pozatym to cze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:38 am
Raticiel zaraz go zjem i jade do domu grac w harvest moon, czytac drugi tom megatokyo i ogladac hacksign heart whee Same fajne rzeczy.... whee zazdroszce... .hack//SIGN rządzi!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:40 am
Ntsumi_Aya Raticiel zaraz go zjem i jade do domu grac w harvest moon, czytac drugi tom megatokyo i ogladac hacksign heart hacksign??!! miałam obsesje na punkcie tego anime przez miesiąc po jego oglądnięciu xd a pozatym to cze blaugh hej 3nodding ja zawsze marzyłam o obejrzeniu, tyle czasu czekałam i... okazuje się że mooj brat scignal i ja nic o tym nie wiem... ogladam tesh ostatnio cos wspanialego - witch hunter robin heart heart polecam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:41 am
Raticiel Ntsumi_Aya Raticiel zaraz go zjem i jade do domu grac w harvest moon, czytac drugi tom megatokyo i ogladac hacksign heart hacksign??!! miałam obsesje na punkcie tego anime przez miesiąc po jego oglądnięciu xd a pozatym to cze blaugh hej 3nodding ja zawsze marzyłam o obejrzeniu, tyle czasu czekałam i... okazuje się że mooj brat scignal i ja nic o tym nie wiem... ogladam tesh ostatnio cos wspanialego - witch hunter robin heart heart polecam obejrze to po oh my goddness i po rahxephon razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:42 am
Słonko... chcesz pstryczka w ucho? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:42 am
Christoff_Gangrell Raticiel zaraz go zjem i jade do domu grac w harvest moon, czytac drugi tom megatokyo i ogladac hacksign heart whee Same fajne rzeczy.... whee zazdroszce... .hack//SIGN rządzi!!!!! 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:43 am
Kukus Słonko... chcesz pstryczka w ucho? 4laugh xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:43 am
Ntsumi_Aya Raticiel Ntsumi_Aya Raticiel zaraz go zjem i jade do domu grac w harvest moon, czytac drugi tom megatokyo i ogladac hacksign heart hacksign??!! miałam obsesje na punkcie tego anime przez miesiąc po jego oglądnięciu xd a pozatym to cze blaugh hej 3nodding ja zawsze marzyłam o obejrzeniu, tyle czasu czekałam i... okazuje się że mooj brat scignal i ja nic o tym nie wiem... ogladam tesh ostatnio cos wspanialego - witch hunter robin heart heart polecam obejrze to po oh my goddness i po rahxephon razz OMG rules... heart a tego drugiego ni znam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:45 am
Raticiel OMG rules... heart a tego drugiego ni znam sweatdrop rahxephonu oglądałam tylko teledysk =='' zzajeffisty biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:46 am
Kto gral w Harvest Moon 64 i mi poradzi: żanić się z Karen czy Marią ? Jak gralam w FOMT to bylam z Karen, ale Marysia jest taka biedna... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:47 am
Raticiel Kto gral w Harvest Moon 64 i mi poradzi: żanić się z Karen czy Marią ? Jak gralam w FOMT to bylam z Karen, ale Marysia jest taka biedna... sweatdrop bierz te ze zgrabniejszym tyłkiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|