|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 9:19 am
nyo... znow ten szajs mi nie działa XP
ale na szczescie w koncu mam to co chcialam!!! wieczorem sobie pogram, jak staruszka poojdzie lulac, bo ostatnio strasznie sie czepia stare heh.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 9:21 am
Miss_Karina nyo... znow ten szajs mi nie działa XP ale na szczescie w koncu mam to co chcialam!!! wieczorem sobie pogram, jak staruszka poojdzie lulac, bo ostatnio strasznie sie czepia stare heh.... sweatdrop milego grania zyczu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 9:22 am
Lethiel Miss_Karina nyo... znow ten szajs mi nie działa XP ale na szczescie w koncu mam to co chcialam!!! wieczorem sobie pogram, jak staruszka poojdzie lulac, bo ostatnio strasznie sie czepia stare heh.... sweatdrop milego grania zyczu blaugh dziekuuuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 9:28 am
A ja musiałem zaczać grać od nowa w Wapira blodlines bo sie coś zrąbało... coś koło 10 godzin grania poszło sie^%%^*&
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 9:30 am
argh.. wszystko mi sie pozawieszalo xd musialam resetowac XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 9:32 am
Christoff_Gangrell A ja musiałem zaczać grać od nowa w Wapira blodlines bo sie coś zrąbało... coś koło 10 godzin grania poszło sie^%%^*& O.o a fajna gra? xd sorki mało wiem o ostatnich nowosciach w grach whee jedyna gra na ktorej gram i lubie ja to "Najdluzsza Podroz" ale chce nadrobic braki whee polecasz jakas fajna gre? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 9:40 am
Miss_Karina Christoff_Gangrell A ja musiałem zaczać grać od nowa w Wapira blodlines bo sie coś zrąbało... coś koło 10 godzin grania poszło sie^%%^*& O.o a fajna gra? xd sorki mało wiem o ostatnich nowosciach w grach whee jedyna gra na ktorej gram i lubie ja to "Najdluzsza Podroz" ale chce nadrobic braki whee polecasz jakas fajna gre? ^^ No Wampir właśnie(super przygodowy rpg) hmmmm Armies of Exigo... Half Life 2... nowości innych na razie nie znam... czekam osobiści na Stalkera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 9:43 am
Christoff_Gangrell Miss_Karina Christoff_Gangrell A ja musiałem zaczać grać od nowa w Wapira blodlines bo sie coś zrąbało... coś koło 10 godzin grania poszło sie^%%^*& O.o a fajna gra? xd sorki mało wiem o ostatnich nowosciach w grach whee jedyna gra na ktorej gram i lubie ja to "Najdluzsza Podroz" ale chce nadrobic braki whee polecasz jakas fajna gre? ^^ No Wampir właśnie(super przygodowy rpg) hmmmm Armies of Exigo... Half Life 2... nowości innych na razie nie znam... czekam osobiści na Stalkera... aha ^^" coz... poszukam czegos swojego kiedys whee ale czemu gry tyle kosztuja? gonk (czasem 200 zeta)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 9:51 am
Miss_Karina Christoff_Gangrell Miss_Karina Christoff_Gangrell A ja musiałem zaczać grać od nowa w Wapira blodlines bo sie coś zrąbało... coś koło 10 godzin grania poszło sie^%%^*& O.o a fajna gra? xd sorki mało wiem o ostatnich nowosciach w grach whee jedyna gra na ktorej gram i lubie ja to "Najdluzsza Podroz" ale chce nadrobic braki whee polecasz jakas fajna gre? ^^ No Wampir właśnie(super przygodowy rpg) hmmmm Armies of Exigo... Half Life 2... nowości innych na razie nie znam... czekam osobiści na Stalkera... aha ^^" coz... poszukam czegos swojego kiedys whee ale czemu gry tyle kosztuja? gonk (czasem 200 zeta) No gonk wiesh nie to żebym popierał czy propagował piractwo...ale..... ninja ĆŚŚŚŚŚŚ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 9:55 am
lol XD oki chris... cśśś... ninja xd hm...chyba teraz sobie godzinke pogram xd bo obecnie staruszka oglada najpierw fakty a optem wiadomosci xd xd whee wiec bede pozniej, albo jutro wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:13 am
Miss_Karina lol XD oki chris... cśśś... ninja xd hm...chyba teraz sobie godzinke pogram xd bo obecnie staruszka oglada najpierw fakty a optem wiadomosci xd xd whee wiec bede pozniej, albo jutro wink whee ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:15 am
Witam i zaraz znikam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:20 am
Raticiel Witam i zaraz znikam 3nodding witam i zegnam... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:21 am
Christoff_Gangrell Raticiel Witam i zaraz znikam 3nodding witam i zegnam... whee nie no jeszcze nie, musze zjesc kisiel gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|