Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7678 7679 7680 7681 7682 7683 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 9:19 am

nyo... znow ten szajs mi nie działa XP

ale na szczescie w koncu mam to co chcialam!!! wieczorem sobie pogram, jak staruszka poojdzie lulac, bo ostatnio strasznie sie czepia stare heh.... sweatdrop
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 9:21 am

Miss_Karina

ale na szczescie w koncu mam to co chcialam!!! wieczorem sobie pogram, jak staruszka poojdzie lulac, bo ostatnio strasznie sie czepia stare heh.... sweatdrop

milego grania zyczu blaugh

Lethiel

Tipsy Lunatic

Miss_Karina

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 9:22 am

Lethiel
Miss_Karina

milego grania zyczu blaugh
dziekuuuje whee
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 9:28 am

A ja musiałem zaczać grać od nowa w Wapira blodlines bo sie coś zrąbało... coś koło 10 godzin grania poszło sie^%%^*&

Christoff_Gangrell

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 9:30 am

argh.. wszystko mi sie pozawieszalo xd
musialam resetowac XP
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 9:32 am

Christoff_Gangrell
A ja musiałem zaczać grać od nowa w Wapira blodlines bo sie coś zrąbało... coś koło 10 godzin grania poszło sie^%%^*&
O.o a fajna gra? xd sorki mało wiem o ostatnich nowosciach w grach whee jedyna gra na ktorej gram i lubie ja to "Najdluzsza Podroz" ale chce nadrobic braki whee polecasz jakas fajna gre? ^^

Miss_Karina

Christoff_Gangrell

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 9:40 am

Miss_Karina
Christoff_Gangrell
O.o a fajna gra? xd sorki mało wiem o ostatnich nowosciach w grach whee jedyna gra na ktorej gram i lubie ja to "Najdluzsza Podroz" ale chce nadrobic braki whee polecasz jakas fajna gre? ^^

No Wampir właśnie(super przygodowy rpg) hmmmm Armies of Exigo... Half Life 2... nowości innych na razie nie znam... czekam osobiści na Stalkera...
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 9:43 am

Christoff_Gangrell
Miss_Karina
Christoff_Gangrell

No Wampir właśnie(super przygodowy rpg) hmmmm Armies of Exigo... Half Life 2... nowości innych na razie nie znam... czekam osobiści na Stalkera...
aha ^^" coz... poszukam czegos swojego kiedys whee ale czemu gry tyle kosztuja? gonk (czasem 200 zeta)

Miss_Karina

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 9:47 am

noodno mi xp xd
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 9:51 am

Miss_Karina
Christoff_Gangrell
Miss_Karina
Christoff_Gangrell

aha ^^" coz... poszukam czegos swojego kiedys whee ale czemu gry tyle kosztuja? gonk (czasem 200 zeta)

No gonk
wiesh nie to żebym popierał czy propagował piractwo...ale..... ninja ĆŚŚŚŚŚŚ

Christoff_Gangrell

Miss_Karina

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 9:55 am

Lethiel
noodno mi xp xd
lol XD

oki chris... cśśś... ninja xd

hm...chyba teraz sobie godzinke pogram xd bo obecnie staruszka oglada najpierw fakty a optem wiadomosci xd xd whee wiec bede pozniej, albo jutro wink whee
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 10:13 am

Miss_Karina
Lethiel
noodno mi xp xd
lol XD

oki chris... cśśś... ninja xd

hm...chyba teraz sobie godzinke pogram xd bo obecnie staruszka oglada najpierw fakty a optem wiadomosci xd xd whee wiec bede pozniej, albo jutro wink whee

ninja

Christoff_Gangrell

Raticiel

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 10:15 am

Witam i zaraz znikam 3nodding
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 10:20 am

Raticiel

witam i zegnam... whee

Christoff_Gangrell

Raticiel

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 10:21 am

Christoff_Gangrell
Raticiel

witam i zegnam... whee

nie no jeszcze nie, musze zjesc kisiel gonk
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7678 7679 7680 7681 7682 7683 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games