|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:43 am
dest narescie kupilem kule ^^ jak sie wam podoba:> razz No teraz to wyglądasz jak prawdziwy upiur xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:45 am
Sei chan dest narescie kupilem kule ^^ jak sie wam podoba:> razz No teraz to wyglądasz jak prawdziwy upiur xd jeszcze musze kupic kajdany, Nitemare Collar i te skrzydelka jakie ma Limia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:46 am
dest Sei chan dest narescie kupilem kule ^^ jak sie wam podoba:> razz No teraz to wyglądasz jak prawdziwy upiur xd jeszcze musze kupic kajdany, Nitemare Collar i te skrzydelka jakie ma Limia biggrin eek Ja mam skrzydełka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:47 am
dest Sei chan dest narescie kupilem kule ^^ jak sie wam podoba:> razz No teraz to wyglądasz jak prawdziwy upiur xd jeszcze musze kupic kajdany, Nitemare Collar i te skrzydelka jakie ma Limia biggrin Może będziesz miał farta i znajdziesz kajdany w evencie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:48 am
Limia dest Sei chan dest narescie kupilem kule ^^ jak sie wam podoba:> razz No teraz to wyglądasz jak prawdziwy upiur xd jeszcze musze kupic kajdany, Nitemare Collar i te skrzydelka jakie ma Limia biggrin eek Ja mam skrzydełka? nom skrzydelka razz troche pokraczne ale wygladaja jak skrzydelka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:49 am
Limia a widziałaś te ciuszki co doszły w durem depot i gambino outfitters?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:50 am
Limia dest Sei chan dest narescie kupilem kule ^^ jak sie wam podoba:> razz No teraz to wyglądasz jak prawdziwy upiur xd jeszcze musze kupic kajdany, Nitemare Collar i te skrzydelka jakie ma Limia biggrin eek Ja mam skrzydełka?Masz coś na plecach i załóżmy, że to są skrzydła (albo były ^_^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:51 am
dest Limia dest Sei chan dest narescie kupilem kule ^^ jak sie wam podoba:> razz No teraz to wyglądasz jak prawdziwy upiur xd jeszcze musze kupic kajdany, Nitemare Collar i te skrzydelka jakie ma Limia biggrin eek Ja mam skrzydełka? nom skrzydelka razz troche pokraczne ale wygladaja jak skrzydelka razz Nitemare csarf. 3nodding
Kurewsko droga pierdoła, Kained mi dał za friko. gonk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:51 am
Hejka Wampirku!!!*Wiesza jej się na szyii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:52 am
Sei chan Hejka Wampirku!!!*Wiesza jej się na szyii* Witaj malutka^^ *drapie Sei za uszkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:52 am
dark wampirek Sei chan Hejka Wampirku!!!*Wiesza jej się na szyii* Witaj malutka^^ *drapie Sei za uszkiem* Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:53 am
Sei chan Limia a widziałaś te ciuszki co doszły w durem depot i gambino outfitters? Aha. Jakieś bluzeczki i cygańskie kiecki. DX Że też ja dolnej części garderoby nie nosze.
Hey Wampirku. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|