|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:44 am
opcy ~~lena-undesaid~~ siemka opcy, karina i kto tu jeszcze jest. Jak wam sie podobaj moje nowe spodenki?? xp fajne..... ale ja sie nie znam.... tylko tyle blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:46 am
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ siemka opcy, karina i kto tu jeszcze jest. Jak wam sie podobaj moje nowe spodenki?? xp fajne..... ale ja sie nie znam.... tylko tyle blaugh ? eek ale spodnie..!!!! ja nie moge gdzie kupilas!?!?!?! łaaaaaaaaaaaaaaaaał!!!!! zafajniaste!!!!!! .... .. . lepiej? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:47 am
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ siemka opcy, karina i kto tu jeszcze jest. Jak wam sie podobaj moje nowe spodenki?? xp fajne..... ale ja sie nie znam.... tylko tyle blaugh ? eek ale spodnie..!!!! ja nie moge gdzie kupilas!?!?!?! łaaaaaaaaaaaaaaaaał!!!!! zafajniaste!!!!!! .... .. . lepiej? xp Niom biggrin wreszcie poczuBam si doceniona 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:48 am
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ siemka opcy, karina i kto tu jeszcze jest. Jak wam sie podobaj moje nowe spodenki?? xp fajne..... ale ja sie nie znam.... tylko tyle blaugh ? eek ale spodnie..!!!! ja nie moge gdzie kupilas!?!?!?! łaaaaaaaaaaaaaaaaał!!!!! zafajniaste!!!!!! .... .. . lepiej? xp lol XD opcy ty to zawsze cos powiesz biggrin biggrin biggrin co u ciebie?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:53 am
Miss_Karina lol XD opcy ty to zawsze cos powiesz biggrin biggrin biggrin co u ciebie?? whee w zasadzie nic.... typowa "leniwa niedziela".... siedze przy kompie i kawe pije.... ...a i nie udalo mi sie uruchomic missionpacków do quake'a pod GL'em...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:54 am
opcy Miss_Karina lol XD opcy ty to zawsze cos powiesz biggrin biggrin biggrin co u ciebie?? whee w zasadzie nic.... typowa "leniwa niedziela".... siedze przy kompie i kawe pije.... ...a i nie udalo mi sie uruchomic missionpacków do quake'a pod GL'em... wiec sciagam reszte mangi Fullmetal Alchemist z nudów....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 7:00 am
dlatego nie cierpie niedzieli...... nuuuda.... nic sie nie dzieje......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 7:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 7:07 am
Miss_Karina opcy dlatego nie cierpie niedzieli...... nuuuda.... nic sie nie dzieje...... a ja nie cierpie...wtork�w i popołudnie czwartkowe... bo wtedy mam najnudniejsze zajecia jakie mam na studiach... brrrrrrrr XP ja mam zastrzezenia w zasadzie tylko do niedzieli i środy... a zajec juz nie mam...... moze w pazdzierniku jak na podyplomowe pojde .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 7:11 am
opcy Miss_Karina opcy dlatego nie cierpie niedzieli...... nuuuda.... nic sie nie dzieje...... a ja nie cierpie...wtork�w i popołudnie czwartkowe... bo wtedy mam najnudniejsze zajecia jakie mam na studiach... brrrrrrrr XP ja mam zastrzezenia w zasadzie tylko do niedzieli i środy... a zajec juz nie mam...... moze w pazdzierniku jak na podyplomowe pojde ..... o ciekawe :3 ja moze na jakies zagraniczne pojade wink zeby zobaczyc jak na innych studiach ucza studentow projektowania i jakie trendy sa :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 7:13 am
jeśli chodzi o szkołę - nie znoszę piątków... jeśli o resztę... przeważnie środy są najgorsze... sweatdrop
yo yo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 7:15 am
Miss_Karina o ciekawe :3 ja moze na jakies zagraniczne pojade wink zeby zobaczyc jak na innych studiach ucza studentow projektowania i jakie trendy sa :3 fajnie.... ja nawet nie wiem czy wakacje bede mial w tym roku.... musze zadac taki jeden egzamin konczacy kurs CISCO... prace napisac.... i za robota sie rozejrzec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 7:15 am
Jaswinder jeśli chodzi o szkołę - nie znoszę piątków... jeśli o resztę... przeważnie środy są najgorsze... sweatdrop yo yo 3nodding ja koffam piatki bo wiem ze zaczyna sie potem łikend i mozna odpoczac XP XDD Hej Jas: 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 7:16 am
Jaswinder jeśli chodzi o szkołę - nie znoszę piątków... jeśli o resztę... przeważnie środy są najgorsze... sweatdrop yo yo 3nodding hejk! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|