|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:34 am
~~lena-undesaid~~ Taa, ja tez nie. Ale to ju| byBo na tym forum dawno powiedziane, to po co ukrywa?? Poszukaj se gdzie[ z 500 stron dalej... ok wierze ci... sweatdrop Ja- Yosei ...yhm ...tylko Wy już macie względnie kupione co tam chcecie ...a ja dopiero pierwszy raz tak na serio kasę zbieram xd ja też blaugh i jak narazie mam dopiero 4k blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:34 am
Nie no, wa|ne, wa|ne. Powiedz czemu:>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:37 am
...esz ...mniejsza o to ...ja idę ...Trzymajta się ludziska ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:42 am
Ja- Yosei ...esz ...mniejsza o to ...ja idę ...Trzymajta się ludziska ...sayonara ... pa ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:43 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...esz ...mniejsza o to ...ja idę ...Trzymajta się ludziska ...sayonara ... pa ;/ pa ^^ ja pojde po cos slodkiego whee bo nie wytrzymam bez słodyczy xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:47 am
ehh ide sobie popisać narq
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:18 am
*pojawia sie w chmurze logiki* ...taaaaa..... witam obecnych i nieobecnych....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:29 am
opcy *pojawia sie w chmurze logiki* ...taaaaa..... witam obecnych i nieobecnych.... cześć opcuś*prrrrrrzzzzzzzyyyyyyyyytttttttttuuuuulll* w końcu ktoś się zjawił. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:29 am
opcy *pojawia sie w chmurze logiki* ...taaaaa..... witam obecnych i nieobecnych.... czesc ^^ <łobuzerski usmiech i zeszła z opcego>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:39 am
Kitty-ShadowCat Miss_Karina opcy *pojawia sie w chmurze logiki* ...taaaaa..... witam obecnych i nieobecnych.... czesc ^^ <łobuzerski usmiech i zeszła z opcego>hejka karina.... smile hey :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:42 am
siemka opcy, karina i kto tu jeszcze jest. Jak wam sie podobaj moje nowe spodenki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:43 am
~~lena-undesaid~~ siemka opcy, karina i kto tu jeszcze jest. Jak wam sie podobaj moje nowe spodenki?? xp fajne..... ale ja sie nie znam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|