|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:24 am
Kitty-ShadowCat ohayo-siora mnie wpuściła sweatdrop ...Ohayo ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:25 am
Kitty-ShadowCat ohayo-siora mnie wpuściła sweatdrop konichiwa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:25 am
~~lena-undesaid~~ No |e ja sie moge obra|a, ale Aya nie... crying ...ej ...Ty naprawde jesteś jakaś dziwna... ...ehe-ehe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:27 am
Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ No |e ja sie moge obra|a, ale Aya nie... crying ...ej ...Ty naprawde jesteś jakaś dziwna... ...ehe-ehe sweatdrop Nie wiedziaBe[?? Przecie| jestem tajnym agentem rzdu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:28 am
~~lena-undesaid~~ Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ No |e ja sie moge obra|a, ale Aya nie... crying ...ej ...Ty naprawde jesteś jakaś dziwna... ...ehe-ehe sweatdrop Nie wiedziaBe[?? Przecie| jestem tajnym agentem rzdu ninja yhy od kiedy? ninja gdybyś była to byś się nie zdradzała sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:28 am
...ha ...przekroczyłem magiczną granicę 10k ...zbieram dalej golda... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:29 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ No |e ja sie moge obra|a, ale Aya nie... crying ...ej ...Ty naprawde jesteś jakaś dziwna... ...ehe-ehe sweatdrop Nie wiedziaBe[?? Przecie| jestem tajnym agentem rzdu ninja yhy od kiedy? ninja gdybyś była to byś się nie zdradzała sweatdrop Taa, ja tez nie. Ale to ju| byBo na tym forum dawno powiedziane, to po co ukrywa?? Poszukaj se gdzie[ z 500 stron dalej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:29 am
Ja- Yosei ...ha ...przekroczyłem magiczną granicę 10k ...zbieram dalej golda... ... ninja fuxsiaż blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:30 am
~~lena-undesaid~~ Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ No |e ja sie moge obra|a, ale Aya nie... crying ...ej ...Ty naprawde jesteś jakaś dziwna... ...ehe-ehe sweatdrop Nie wiedziaBe[?? Przecie| jestem tajnym agentem rzdu ninja ...nie w tym sensie dziwna ...bardziej mi chodzi, że Twoje wypowiedzi czasem mają znikomy sens... ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:30 am
Ja- Yosei ...ha ...przekroczyłem magiczną granicę 10k ...zbieram dalej golda... ... ninja gratuluje XD ja jeszcze tkwie w 3 k ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:31 am
Miss_Karina Ja- Yosei ...ha ...przekroczyłem magiczną granicę 10k ...zbieram dalej golda... ... ninja gratuluje XD ja jeszcze tkwie w 3 k ninja ...yhm ...tylko Wy już macie względnie kupione co tam chcecie ...a ja dopiero pierwszy raz tak na serio kasę zbieram xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:32 am
Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ No |e ja sie moge obra|a, ale Aya nie... crying ...ej ...Ty naprawde jesteś jakaś dziwna... ...ehe-ehe sweatdrop Nie wiedziaBe[?? Przecie| jestem tajnym agentem rzdu ninja ...nie w tym sensie dziwna ...bardziej mi chodzi, że Twoje wypowiedzi czasem mają znikomy sens... ... sweatdrop A to niby czemu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:33 am
Ja teraz mam 17co[ tam a zbieram na spodnie za 2000
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Miss_Karina Ja- Yosei ...ha ...przekroczyłem magiczną granicę 10k ...zbieram dalej golda... ... ninja gratuluje XD ja jeszcze tkwie w 3 k ninja ...yhm ...tylko Wy już macie względnie kupione co tam chcecie ...a ja dopiero pierwszy raz tak na serio kasę zbieram xd lol O.o xd xd to powodzenia!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|