|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ za to ja sie na ciebie obra|am razz ...wariatka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:18 am
tutaj to normalne wink wariujemy jak tylko sie da XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:19 am
ale tu są kłutnie xp ...nie no - raczej niespecjalnie ...czasem bywają - jak przyjdzie jakiś nowy głupek i zacznie marudzić na gildie - to zwykle ktoś (w mojej postaci) musi się nim zająć ...a tak - to tylko czasem...bardzo rzadko ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ za to ja sie na ciebie obra|am razz ...wariatka blaugh baravinci xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ za to ja sie na ciebie obra|am razz ...wariatka blaugh Co?? Jak ja sie na ciebie obra|am, to nic nie szkodzi, ale Aya napewni nie mo|e tak? Cham! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Miss_Karina ~~lena-undesaid~~ NO TO KTO MI POMO{E?! Karinka...? *nie[miaBo podchodzi do Miss Kariny i si za ni chowa* Cham jeste[ Yosei! Niewia[cie w potrzebie nie chcesz pomZero szlachetno[ci! ^^" ej przestan wymachiwac katana bo jeszcze kogos zabijesz ^^" Aya... przestan..* evil puszcza katane i wyciąga z tęki nową* nie mieszaj się prosze evil a zabić? no c80;, taka praca ^^" *podchodzi do leny i wbija się jej w szyję poczym gdy wypiła ze 2 litry krwi puszcza ją* ... no i teraz katana jest na zawsze ze mna xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:20 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ za to ja sie na ciebie obra|am razz ...wariatka blaugh baravinci xd biggrin ...że co? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:21 am
ohayo-siora mnie wpuściła sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:22 am
~~lena-undesaid~~ Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ za to ja sie na ciebie obra|am razz ...wariatka blaugh Co?? Jak ja sie na ciebie obra|am, to nic nie szkodzi, ale Aya napewni nie mo|e tak? Cham! blaugh ...ee ...że co? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:22 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ za to ja sie na ciebie obra|am razz ...wariatka blaugh baravinci xd biggrin ...że co? sweatdrop .... eeee nic xp przyjaciel mnie tego nauczył i sie z tym rozstać nie umiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:24 am
Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ za to ja sie na ciebie obra|am razz ...wariatka blaugh Co?? Jak ja sie na ciebie obra|am, to nic nie szkodzi, ale Aya napewni nie mo|e tak? Cham! blaugh ...ee ...że co? ... No |e ja sie moge obra|a, ale Aya nie... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|