|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:08 am
Julia-MoonQueen czyli mam się stąd zmywac?? sad najlepiej niegdy nie podawać swojego wieku ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:09 am
Jaswinder to wcale nie obciach mieć siedem lat... 4laugh jestem Jas - wilkołak ^^ miło mi - kitty tyle o was opowiada- nie mogłam się powstrzymać żeby tu zajżeć......kitty ma bzika na punkcie gai - ciągle coś rysuje.....nawet jej to wychodzi..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:10 am
Ntsumi_Aya Julia-MoonQueen czyli mam się stąd zmywac?? sad najlepiej niegdy nie podawać swojego wieku ninja wBa[nie, to ci tylko zaszkodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Julia-MoonQueen czyli mam się stąd zmywac?? sad najlepiej niegdy nie podawać swojego wieku ninja właśnie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:11 am
~~lena-undesaid~~ Ojej... Aya sie chyba szykuje do ataku... Yosei, ratuj!! *chowa sie za Yosei* ...ejejej ... ...mnie w to nie mieszać ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya Julia-MoonQueen czyli mam się stąd zmywac?? sad najlepiej niegdy nie podawać swojego wieku ninja wBa[nie, to ci tylko zaszkodzi... podałam tylko raz i nigdy już tego nie zrobie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:13 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya Julia-MoonQueen czyli mam się stąd zmywac?? sad najlepiej niegdy nie podawać swojego wieku ninja wBa[nie, to ci tylko zaszkodzi... podałam tylko raz i nigdy już tego nie zrobie sweatdrop ja nigdy nie podam XD bo nie chce zeby osoby sie zalamywaly zem tutaj stara XDDDD wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:14 am
Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ Ojej... Aya sie chyba szykuje do ataku... Yosei, ratuj!! *chowa sie za Yosei* ...ejejej ... ...mnie w to nie mieszać ...x ninja *teleportuje się za leną i wykonuje cięcie* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:15 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ~~lena-undesaid~~ Ojej... Aya sie chyba szykuje do ataku... Yosei, ratuj!! *chowa sie za Yosei* ...ejejej ... ...mnie w to nie mieszać ...x ninja *teleportuje się za leną i wykonuje cięcie* ninja A co z Miss Karin:>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:16 am