|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:51 am
~~lena-undesaid~~ Aya, kapuje |e jak sie znowu bedziesz katan bawi, to mam ci po|uca poduszki?? =='' następnym razem to będę się bawić kiedy ty będziesz w pobliżu twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:53 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Aya, kapuje |e jak sie znowu bedziesz katan bawi, to mam ci po|uca poduszki?? =='' następnym razem to będę się bawić kiedy ty będziesz w pobliżu twisted ta, ju7| sie boje. Chcesz znowu dosta pazurami:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:54 am
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Aya, kapuje |e jak sie znowu bedziesz katan bawi, to mam ci po|uca poduszki?? =='' następnym razem to będę się bawić kiedy ty będziesz w pobliżu twisted ta, ju7| sie boje. Chcesz znowu dosta pazurami:>?? widze że nikt mnie nie zauważa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:55 am
Julia, ja cie widze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:56 am
~~lena-undesaid~~ Julia, ja cie widze biggrin dziękuję-moja siostra Kitty SadowCat mnie trochę podszkoliła sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:57 am
Julia-MoonQueen ~~lena-undesaid~~ Julia, ja cie widze biggrin dziękuję-moja siostra Kitty SadowCat mnie trochę podszkoliła sweatdrop O_o to fajnie. A w czym dokBadnie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julia-MoonQueen widze że nikt mnie nie zauważa sad Julia tu jest tak ze ludki tyle gadaja ze czasem nie zauwazaja nowoprzybyłych a tak przede wszystkim czesc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julia-MoonQueen ~~lena-undesaid~~ Julia, ja cie widze biggrin dziękuję-moja siostra Kitty SadowCat mnie trochę podszkoliła sweatdrop umiem się posługiwać guildią- coś mi się wydaje że jestem tu najmłodsza- mam 7 latek..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:00 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Aya, kapuje |e jak sie znowu bedziesz katan bawi, to mam ci po|uca poduszki?? =='' następnym razem to będę się bawić kiedy ty będziesz w pobliżu twisted ta, ju7| sie boje. Chcesz znowu dosta pazurami:>?? *łapie lene za włosy, wkłada do przenośnej lod i wyrzuca przez okno do basenu* "życie jest piękne" - powiedział prosiaczek i rzucił się w przepaść ninja *wychodzi z lodówkicaBa mokra i w[ciekBa* ZARAZ OBERWIESZ!!! * rzuca sie na Aye z pazuraki i...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|