|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:10 pm
Sayokun tao... jesli jeszcze tu jestes... jak sie w koncu zakonczyla sprawa z tymi poolami sweatdrop o co w tym teraz chodzi sweatdrop no coz, banowac za to raczej nie beda ^^ Lanzer For the past few months there had been bugs related to the gold granting system. In particular there had been no cap placed on responding to polls. The bug had been fixed now, and on top of that the cap to how many polls will grant gold is also changed. The main focus on the new algorithm is to allow more reward for active users and less for mule or secondary accounts. ale pojecia nie mam jak i czy ten algorytm dziala, bo moge glosowac praktycznie bez ograniczen, a bardzo aktywnym uzytkownikiem raczej nie jestem... @Kitty: to faktycznie wczesniej osiwiejesz niz sie doczekasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:10 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:13 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:16 pm
MissTao no coz, banowac za to raczej nie beda ^^ Lanzer For the past few months there had been bugs related to the gold granting system. In particular there had been no cap placed on responding to polls. The bug had been fixed now, and on top of that the cap to how many polls will grant gold is also changed. The main focus on the new algorithm is to allow more reward for active users and less for mule or secondary accounts. ale pojecia nie mam jak i czy ten algorytm dziala, bo moge glosowac praktycznie bez ograniczen, a bardzo aktywnym uzytkownikiem raczej nie jestem... @Kitty: to faktycznie wczesniej osiwiejesz niz sie doczekasz xd ok dzieki xd ninja jestes bardziej tajemnicza niz myslalem... szukam twojego wieku blaugh na twojej stronce jest tylko data urodzin bez roku, na gg wieku nie ma, na tlenie tez, na DA tez.......................nie to ze jestem wscipski ale mi sie nudzi i przeszukuje neta blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:24 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:24 pm
Kitty-ShadowCat misstao-chciałabym założyć topic o miłości a dokładniej t.zw. kącik samotnych serc ale się obawiam że zostanie skasowany.... stare wedlug mnie mozesz sprobowac, ale jesli nie bedzie sie cieszyl powodzeniem i nikt w nim nie bedzie pisal... prawdopodobnie odejdzie w niebyt wink Sayo: nie ma to jak troche tajemnic - widzisz, przydaly sie jako rozrywka na nude ^^ a poza tym: "Kobieta zawsze sie swoich lat wstydzi: albo ze ma dopiero tyle, albo ze ma az tyle" - cytat, powiedzial to jakis facet, ale nie pamietam kto xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:26 pm
Tao; podasz mi swoje gg,please? jeśli masz coś przeciwko zrozumiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:30 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:34 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:34 pm
Kitty-ShadowCat Tao; podasz mi swoje gg,please? jeśli masz coś przeciwko zrozumiem sweatdrop heh, uzywam go srednio raz na miesiac, wiec jakby co nie zdziw sie dlugim brakiem odpowiedzi xp 2982831 a co do tego cytatu: po zastanowieniu - chyba jednak autorka byla kobieta blaugh no i pa pa Wam, bo tez juz koncze (a przynajmniej - sprobuje sie odkleic od monitora ^^) dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|