|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:51 pm
opcy ale ostrzegam jestem aromantyczny..... a Kitty nieletnia... xd jak ta mlodziez teraz sie szybko rozwija, no no no... wink a tak w ogole: czemu jeszcz nie spicie? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:51 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat �‚adny kwiatek ten co go masz na g�‚owie-genialnie wsp��‚gra z reszt�… twego fascynuj�…cego stroju wink dosta�‚em na jutrzejsze urodziny.... "fascynuj�…cego stroju"?!?! to wszystkie ciuchy jakie mam bo cala kase rozdaje innym na questy.... tw�j str�j jest super! wszystkiego najlepszego z okazji urodzin heart *przyyyytttuuuuulaaassssss*i buziaczek-taki skromny sweatdrop dzieki.... ale w moim wieku to urodziny to juz nie jest wcale radocha.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:52 pm
coś mi się wydaje że Hado już nie wróci.....szkoda bo mam kilka całusów w zanadrzu..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:52 pm
MissTao opcy ale ostrzegam jestem aromantyczny..... a Kitty nieletnia... xd jak ta mlodziez teraz sie szybko rozwija, no no no... wink a tak w ogole: czemu jeszcz nie spicie? ^^ pilnuje muła....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:54 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:58 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:01 pm
i chyba zostałam sama*chowa się pod poduchę i czeka aż ktoś przyjdzie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat MissTao opcy ale ostrzegam jestem aromantyczny..... a Kitty nieletnia... xd jak ta mlodziez teraz sie szybko rozwija, no no no... wink a tak w ogole: czemu jeszcz nie spicie? ^^ tak kocham twoją guildię że nie jestem w stanie oderwać się od komputera! sweatdrop nie mogę się doczekać kiedy skończę te 18-stke ja mam za niecaly miesiac biggrin naruto sie skonczylo xd O_o tao witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat nie mogę się doczekać kiedy skończę te 18-stke a duzo jeszcze brakuje? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:02 pm
tao... jesli jeszcze tu jestes... jak sie w koncu zakonczyla sprawa z tymi poolami sweatdrop o co w tym teraz chodzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:04 pm
O.o. jak fajnie że wpadłeś.....*rzuca poduszkami we wszystkie strony i przypadkiem trafia saya*...przepraszam
misstao-do 18-stki brakują mi 4 lata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:06 pm
Sayokun tao... jesli jeszcze tu jestes... jak sie w koncu zakonczyla sprawa z tymi poolami sweatdrop o co w tym teraz chodzi sweatdrop ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:08 pm
dobra ja sie bede zmywal.... czesc wszystkim.... i do jutra....
*idzie do swojej bazy pod fotelem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 5:09 pm
Kitty-ShadowCat Sayokun tao... jesli jeszcze tu jestes... jak sie w koncu zakonczyla sprawa z tymi poolami sweatdrop o co w tym teraz chodzi sweatdrop ? misstao-chciałabym założyć topic o miłości a dokładniej t.zw. kącik samotnych serc ale się obawiam że zostanie skasowany.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|