|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:58 pm
Kitty-ShadowCat Hadogenes a wy tylko o wyglądzie.... xp pa jas smile no wiesz my jestesmy wzrokowcami (faceci) a ja niestety jestem brzydka xp czytaj kilka postow wczesniej tam jest ten wontek (chyba neee)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:58 pm
Sayokun opcy Sayokun Jaswinder dobra... wynoszę się stąd *ynosi się stąd* paps all wink jas co ci.. juz uciekasz eek papa 3nodding ona po nocce jest (jakies filmy ogladali........) aaa.... u niej sie chyba czesto jakies nocki zdarzaja :XP boje sie komentowac......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun opcy ona po nocce jest (jakies filmy ogladali........) aaa.... u niej sie chyba czesto jakies nocki zdarzaja :XP tera pewnie tesh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes Kitty-ShadowCat Hadogenes a wy tylko o wyglądzie.... xp pa jas smile no wiesz my jestesmy wzrokowcami (faceci) a ja niestety jestem brzydka xp czytaj kilka postow wczesniej tam jest ten wontek (chyba neee) heart sweatdrop heart sweatdrop heart sweatdrop heart sweatdrop heart sweatdrop heart sweatdrop heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:02 pm
Hadogenes Sayokun opcy ona po nocce jest (jakies filmy ogladali........) aaa.... u niej sie chyba czesto jakies nocki zdarzaja :XP tera pewnie tesh CO TY SUGERUJESZ? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:04 pm
Jaswinder Hadogenes Sayokun opcy ona po nocce jest (jakies filmy ogladali........) aaa.... u niej sie chyba czesto jakies nocki zdarzaja :XP tera pewnie tesh CO TY SUGERUJESZ? domokun jaaa niccccc on... tym bardziej xd on jest za mlody na to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:04 pm
Kitty-ShadowCat heart sweatdrop heart sweatdrop heart sweatdrop heart sweatdrop heart sweatdrop heart sweatdrop heart kitty... nie ma brzydkich kobiet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:06 pm
crying samotność........gdzie jest moja druga połowa crying owszem Jas ... jestem wyjątkiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:06 pm
Jaswinder Kitty-ShadowCat heart sweatdrop heart sweatdrop heart sweatdrop heart sweatdrop heart sweatdrop heart sweatdrop heart kitty... nie ma brzydkich kobiet... oprócz mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:08 pm
*turla sie w poprzek gildii (tak dla odmiany)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat crying samotność........gdzie jest moja druga połowa crying owszem Jas ... jestem wyjątkiem crying crying heart niech mnie ktoś pokocha heart crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat crying samotność........gdzie jest moja druga połowa crying owszem Jas ... jestem wyjątkiem crying na pewno nie w tym monitorze...... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja znikam... obejrzec naruta blaugh 'znika' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:09 pm
Say... na co on jest za młody... on ma tyle lat co ja... O CO TU CHODZI? nie podobają mi się wasze spojrzenia... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|