|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:49 pm
Hadogenes Kitty-ShadowCat sorki ale ja nie oceniam ludzi po wyglądzie ale mu o to chyba nie chodzilo bo ja jak bylem maly to miale doslownie biale wlosy i wygladalem jak wiecznie nacpany teraz masz juz ciemniejsze wlosy i wygladasz jak ciagle nacpany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:50 pm
Sayokun teraz masz juz ciemniejsze wlosy i wygladasz jak ciagle nacpany... ale biale wlosy mi sie podobaly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:51 pm
dobra... wynoszę się stąd *wynosi się stąd* paps all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:51 pm
Hadogenes Sayokun teraz masz juz ciemniejsze wlosy i wygladasz jak ciagle nacpany... ale biale wlosy mi sie podobaly a wy tylko o wyglądzie.... xp pa jas smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:52 pm
Jaswinder dobra... wynoszę się stąd *ynosi się stąd* paps all wink jas co ci.. juz uciekasz eek papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:53 pm
Kitty-ShadowCat Hadogenes Sayokun teraz masz juz ciemniejsze wlosy i wygladasz jak ciagle nacpany... ale biale wlosy mi sie podobaly a wy tylko o wyglądzie.... xp pa jas smile bo nie chcialabys znac naszych charaktrow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:54 pm
chyba zaloze taki topik jak ,,kacik samotnych serc,, stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat a wy tylko o wyglądzie.... xp pa jas smile no wiesz my jestesmy wzrokowcami (faceci)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat chyba zaloze taki topik jak ,,kacik samotnych serc,, stare przetrwa 3 minuty....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:55 pm
Sayokun Jaswinder dobra... wynoszę się stąd *ynosi się stąd* paps all wink jas co ci.. juz uciekasz eek papa 3nodding ona po nocce jest (jakies filmy ogladali........)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:55 pm
Hadogenes a wy tylko o wyglądzie.... xp pa jas smile no wiesz my jestesmy wzrokowcami (faceci) a ja niestety jestem brzydka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:56 pm
Jaswinder dobra... wynoszę się stąd *ynosi się stąd* paps all Nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:57 pm
opcy Sayokun Jaswinder dobra... wynoszę się stąd *ynosi się stąd* paps all wink jas co ci.. juz uciekasz eek papa 3nodding ona po nocce jest (jakies filmy ogladali........) aaa.... u niej sie chyba czesto jakies nocki zdarzaja :XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:57 pm
Sayokun Kitty-ShadowCat chyba zaloze taki topik jak ,,kacik samotnych serc,, stare przetrwa 3 minuty.... bardzo optymistyczna wizja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:58 pm
Sayokun Kitty-ShadowCat chyba zaloze taki topik jak ,,kacik samotnych serc,, stare przetrwa 3 minuty.... no ale to w końcu 3 minuty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|