|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:22 pm
Kukus opcy stressed jestem spokojnym czlowiekiem....... taaaa... ja też... póki mnie ktoś nie wk^#wi domokun dokładnie........... dobrze ze przynajmniej w melinie mozna swobodnie przyklnąć....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:23 pm
opcy Jaswinder opcy scream nie waż sie...........!!!!! nie? im... stressed jestem spokojnym czlowiekiem....... imp... twisted (to będzie brzmiało jak jakieś zaklęcie 4laugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:24 pm
Hadogenes Kukus opcy stressed jestem spokojnym czlowiekiem....... taaaa... ja też... p�ki mnie ktoś nie wk^#wi domokun to chyba zawsze jestes wk^#wiony "Filozofia Permamentnego Wkur#*@nia" jest pewnym rozwiazaniem.... nawet dobrym..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:26 pm
Kitty-ShadowCat zobaczymy... i sie przekonamy że mam rację wink zapamietaj sobie wazna zasade "Ja mam zawsze racje"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:26 pm
Kitty-ShadowCat Hadogenes Kitty-ShadowCat też jestem spokojniutka, tak jak owieczki na mojej piżamce whee ,ale jak mam zły humor lepiej nie wchodzić mi w drogę domokun potrafię porządnie ukąsić-niezła ze mnie żmija xp taa a ja raczej zawsze jestem spokojny ....i słodziutki heart heart sweatdrop eek  witam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:28 pm
Sayokun Kitty-ShadowCat i słodziutki heart heart sweatdrop eek  witam xd siema mnie tez to dziwi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:28 pm
Hadogenes Kitty-ShadowCat zobaczymy... i sie przekonamy że mam rację wink zapamietaj sobie wazna zasade "Ja mam zawsze racje" zapamietam sobie kotku heart ......a ty sobie zapamietaj ze moje stwierdzenia sa od serca heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:30 pm
Hadogenes Sayokun Kitty-ShadowCat i słodziutki heart heart sweatdrop eek  witam xd siema mnie tez to dziwi ciiicho... xd wlasnie probuje sobie to wyobrazic xd i cos mi nie idzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*przetyrlywuje sie spowrotem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:32 pm
Sayokun ciiicho... xd wlasnie probuje sobie to wyobrazic xd i cos mi nie idzie xd bez komentarza prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:33 pm
tej say masz moze 820g na zbyciu ?? no wiesz nadwyzka budrzetowa ktora ciazy ci w kieszeni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:33 pm
Kitty-ShadowCat Sayokun Kitty-ShadowCat Hadogenes Kitty-ShadowCat też jestem spokojniutka, tak jak owieczki na mojej piżamce whee ,ale jak mam zły humor lepiej nie wchodzić mi w drogę domokun potrafię porządnie ukąsić-niezła ze mnie żmija xp taa a ja raczej zawsze jestem spokojny ....i słodziutki heart heart sweatdrop eek  witam xd hej... nic w tym dziwnego że polubiłam hado-jest super smile za 10k odsprzedam ci jego fotki w pieluchach sprzed 16 lat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|