|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:58 pm
opcy Jaswinder Pies to Tamino, natomiast moja chomiczka wabi się Shira (miałam jeszcze Yukiego, ale Tami go zrżarł... niechcący... dłuuuga historia... crying , a mojego pieska - Issę mi ukradli przed sklepem i przerobili na mięso w chińskiej restauracji...) nieprawda... z psow robia galaretke i ciastka niee.. "z psa to cielecine a z kota kisiel i ciastka" wink dobra, teraz juz naprawde ide
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:59 pm
Omega Sun znikam do lozeczka zycze wszystkim slodkich snow 4laugh a idź w #^% blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:59 pm
Kukus Hadogenes Ja- Yosei ...ja też nie mam zwierzaka ...znaczy się - mam dwóch braci ...ale ja im imion nie wybierałem, może dlatego, że są starsi o ...e... 8-9 lat? ...ehe-ehe ... sory ze sie czepiam ale NIE UZYWAJ POLSKICH ZNACZKOWzmień kodowanie... i po sprawie zmieniam ale nie umiem na stale a tak w ogole to siema
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:01 pm
Kukus Omega Sun znikam do lozeczka zycze wszystkim slodkich snow 4laugh a idź w #^% blaugh ja tez Cie lubie heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:02 pm
opcy Jaswinder Pies to Tamino, natomiast moja chomiczka wabi się Shira (miałam jeszcze Yukiego, ale Tami go zrżarł... niechcący... dłuuuga historia... crying , a mojego pieska - Issę mi ukradli przed sklepem i przerobili na mięso w chińskiej restauracji...) nieprawda... z psow robia galaretke i ciastka crying *rzuca w opcego poduszką* bo cię poprzezywam na "i"... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:03 pm
Hadogenes ja wiem ze polskie znaczki to duma narodowa ale jak zmnieniam za kazdym razem kOdowanie to chol... dostaje ...no a ja nie blaugh ...ale wiesz - ja jestem spokojnym cierpliwym człowiekiem - to pewnie dlatego ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:03 pm
Kukus Omega Sun znikam do lozeczka zycze wszystkim slodkich snow 4laugh a idź w #^% blaugh widać że bardzo się z omegą lubicie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:05 pm
Omega Sun Kukus Omega Sun znikam do lozeczka zycze wszystkim slodkich snow 4laugh a idź w #^% blaugh ja tez Cie lubie heart blaugh a gdzie ja napisałem, że cie lubię, bo nie przypominam sobie? stare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:05 pm
Ja- Yosei Hadogenes ja wiem ze polskie znaczki to duma narodowa ale jak zmnieniam za kazdym razem kOdowanie to chol... dostaje ...no a ja nie blaugh ...ale wiesz - ja jestem spokojnym cierpliwym człowiekiem - to pewnie dlatego ninja jak bede mial jush swojego kompa z linuchem to tez bede spokojny a narazie pracuje na windzie a spokojny tesh jestem (tak mowia inni z klasy i tych kregow)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:10 pm
Jaswinder opcy Jaswinder Pies to Tamino, natomiast moja chomiczka wabi się Shira (miałam jeszcze Yukiego, ale Tami go zrżarł... niechcący... dłuuuga historia... crying , a mojego pieska - Issę mi ukradli przed sklepem i przerobili na mięso w chińskiej restauracji...) nieprawda... z psow robia galaretke i ciastka crying *rzuca w opcego poduszką* bo cię poprzezywam na "i"... xp scream nie waż sie...........!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|