|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kubuś? Nie wiem, no może... Myslałam o imieniu "karmel" albo tomi. Co wy na to:>? cudnie....karmelek... heart tak słodziutkie jak on..... heart ...według mnie ...hm ...Klops! ...tak - Klops to idealne imię dla takiego psa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:43 pm
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kubuś? Nie wiem, no może... Myslałam o imieniu "karmel" albo tomi. Co wy na to:>? cudnie....karmelek... heart tak słodziutkie jak on..... heart :d jedyny problem jest w tym, ze ten pies bedzie tez mojej maymy (ona za niego zapłaci;]) a jej sie to imie nie podoba sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:43 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:44 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:45 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat chyba podoba ci się imię stefan?co? stare wink mysle ze to jest idealne imie dla wszelkiego zwierzactwa .... oprócz mojego kota bo on nazywa sie Hrabia tak to boskie.... smile ja miałam kiedyś białego persa i zwał się kacper stare A zwierzeta u mnie nei mają takich popularnych imion stare Ekwador XD, Sylwer, Ziuta, Abren, Fraszka, Hermes... poronione XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:46 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kubuś? Nie wiem, no może... Myslałam o imieniu "karmel" albo tomi. Co wy na to:>? cudnie....karmelek... heart tak słodziutkie jak on..... heart :d jedyny problem jest w tym, ze ten pies bedzie tez mojej maymy (ona za niego zapłaci;]) a jej sie to imie nie podoba sad to może Snikers albo mars ewentualnie twix
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:47 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san A zwierzeta u mnie nei mają takich popularnych imion stare Ekwador XD, Sylwer, Ziuta, Abren, Fraszka, Hermes... poronione XD Ziuta brzmi niesamowicie zmysłowo..... xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:49 pm
opcy Lina-san A zwierzeta u mnie nei mają takich popularnych imion stare Ekwador XD, Sylwer, Ziuta, Abren, Fraszka, Hermes... poronione XD Ziuta brzmi niesamowicie zmysłowo..... xd xp Moja kotka ma teraz tak na imie :XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...według mnie ...hm ...Klops! ...tak - Klops to idealne imię dla takiego psa 3nodding Murderer- oto idealne imie dla takiego psa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|