|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:29 pm
Lina-san wiec narysuj ręcznie i zeskanuj xp ...no własnie o to mi chodzi - ja na kompie też nie umiem i nie mam czym nawet... ...bo myszką? ehe-ehe - dziekuje bardzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:30 pm
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Siekx, wr#322;am poraz 100 razz Wiecie ze bed emiec takiego samiego piesia jak tam na dole biggrin ?? słodziusi heart -ja mam dużego-rotweilera domokun Boshe! Ja je lubie, ale sie z moim nie bede do niego zbliżać!! Ah, a propos, macie jakis pomysł na iie dla niego? To bedzie samczyk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:30 pm
Lina-san wiec narysuj ręcznie i zeskanuj xp chwilowo nie mam dostepu do skanera xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:32 pm
siemahej *przytuuuull* heart buziaczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:33 pm
Lina-san wcale nie rysujesz ...zle stare ...ee? ...co? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:34 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Siekx, wr#322;am poraz 100 razz Wiecie ze bed emiec takiego samiego piesia jak tam na dole biggrin ?? słodziusi heart -ja mam dużego-rotweilera domokun Boshe! Ja je lubie, ale sie z moim nie bede do niego zbliżać!! Ah, a propos, macie jakis pomysł na iie dla niego? To bedzie samczyk... ja bym nazwała kubuś-jest tak samo slodziuteńki i malutki jak mój króliczek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:34 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Siekx, wr#322;am poraz 100 razz Wiecie ze bed emiec takiego samiego piesia jak tam na dole biggrin ?? słodziusi heart -ja mam dużego-rotweilera domokun Boshe! Ja je lubie, ale sie z moim nie bede do niego zbliżać!! Ah, a propos, macie jakis pomysł na iie dla niego? To bedzie samczyk... STEFAN
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:36 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:36 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:37 pm
Kubuś? Nie wiem, no może... Myslałam o imieniu "karmel" albo tomi. Co wy na to:>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:39 pm
Kitty-ShadowCat chyba podoba ci się imię stefan?co? stare wink mysle ze to jest idealne imie dla wszelkiego zwierzactwa .... oprócz mojego kota bo on nazywa sie Hrabia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:39 pm
~~lena-undesaid~~ Kubuś? Nie wiem, no może... Myslałam o imieniu "karmel" albo tomi. Co wy na to:>? cudnie....karmelek... heart tak słodziutkie jak on..... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|