|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:22 pm
Lethiel musze zmykac.. crying papatki wam narazicho........ Rufus: ja moge cos tam poprobowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
e tam... jak moje sygnaturki sie sprzedaja to wszystko da sie ludziom opchnąc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel musze zmykac.. crying papatki wam papa *przytulllllllllllllllllllll* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:23 pm
Lina-san e tam... jak moje sygnaturki sie sprzedaja to wszystko da sie ludziom opchnąc... nie mow tego przy klientach............ stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel musze zmykac.. crying papatki wam dobrej nocki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san e tam... jak moje sygnaturki sie sprzedaja to wszystko da sie ludziom opchnąc... a mialy by nie?? z tego co wydze to zchodzi tylko smietanka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:24 pm
Omega Sun Lethiel musze zmykac.. crying papatki wam dobrej nocki papatki*prrrrzzzzyyyytttuuulllaaasss* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:26 pm
Omega Sun Ja- Yosei ...wiecie ...tak sobie pomyślałem ...zrobimy taki szoł ...każdy z Was - czy umie rysować czy nie (chociaż wiadomo, że kazdy z nas jest artystą w środku) narysuje mi sygnaturkę ...taki hepening xd ...obre, nie? powiedzta, że obre? ... xd uwierz, nie chcialbys miec sygnaturki przeze mnie narysowanej sweatdrop ...ale własnie o to mi chodzi ...wierzcie - Wy też nie chcielibyście mieć narysowanej przeze mnie ...i własnie dlatego to wymyśliłem ...żeby było śmiesznie ...i fajnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:26 pm
opcy Lina-san e tam... jak moje sygnaturki sie sprzedaja to wszystko da sie ludziom opchnąc... nie mow tego przy klientach............ stare xd ops...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:27 pm
Ja- Yosei Omega Sun Ja- Yosei ...wiecie ...tak sobie pomyślałem ...zrobimy taki szoł ...każdy z Was - czy umie rysować czy nie (chociaż wiadomo, że kazdy z nas jest artystą w środku) narysuje mi sygnaturkę ...taki hepening xd ...obre, nie? powiedzta, że obre? ... xd uwierz, nie chcialbys miec sygnaturki przeze mnie narysowanej sweatdrop ...ale własnie o to mi chodzi ...wierzcie - Wy też nie chcielibyście mieć narysowanej przeze mnie ...i własnie dlatego to wymyśliłem ...żeby było śmiesznie ...i fajnie! wcale nie rysujesz ...zle stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Omega Sun Ja- Yosei ...wiecie ...tak sobie pomyślałem ...zrobimy taki szoł ...każdy z Was - czy umie rysować czy nie (chociaż wiadomo, że kazdy z nas jest artystą w środku) narysuje mi sygnaturkę ...taki hepening xd ...obre, nie? powiedzta, że obre? ... xd uwierz, nie chcialbys miec sygnaturki przeze mnie narysowanej sweatdrop ...ale własnie o to mi chodzi ...wierzcie - Wy też nie chcielibyście mieć narysowanej przeze mnie ...i własnie dlatego to wymyśliłem ...żeby było śmiesznie ...i fajnie! Dobrze, to w takim razie moge Cie narysowac wink ale uprzedzam, ze ja kompletnie nie umiem rysowac na kompie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:28 pm
Omega Sun Ja- Yosei Omega Sun Ja- Yosei ...wiecie ...tak sobie pomyślałem ...zrobimy taki szoł ...każdy z Was - czy umie rysować czy nie (chociaż wiadomo, że kazdy z nas jest artystą w środku) narysuje mi sygnaturkę ...taki hepening xd ...obre, nie? powiedzta, że obre? ... xd uwierz, nie chcialbys miec sygnaturki przeze mnie narysowanej sweatdrop ...ale własnie o to mi chodzi ...wierzcie - Wy też nie chcielibyście mieć narysowanej przeze mnie ...i własnie dlatego to wymyśliłem ...żeby było śmiesznie ...i fajnie! Dobrze, to w takim razie moge Cie narysowac wink ale uprzedzam, ze ja kompletnie nie umiem rysowac na kompie sweatdrop wiec narysuj ręcznie i zeskanuj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:29 pm