|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:05 pm
MissTao niee, chyba jednak za te ankiety nie banuja - a juz mialam nadzieje ze mnie wywala i w ten sposob wyrwe sie ze szponow gaiowego nalogu xd i btw. hej Omi, long time no see wink ooo witam smile Napewno Cie nie wyrzuca. Pewnie ich "system szpiegowski" tez sie zepsul wink Faktycznie dawno mnie tu nie bylo. Tzn. bylam wczoraj ale przekopywalam sie przez zalegle stronki gildii zeby nic istotnego mnie nie ominelo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:05 pm
Ja- Yosei ...Ohayo ludzie! ... ninja ohayo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:06 pm
*widząc ze opcy jest zajety podlizywaniem sie miss tao daje noora w poduchy* ninja mwhahahah.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:08 pm
MissTao Omega Sun Kiart Chyba Gaia sie chrzani ...^^ sweatdrop skad Ci to przyszlo do glowy wink ? Oprocz niedzialajacych PMkow, banku pozerajacego cale inventory i glitcha ankietowego za ktorego mozna dostac bana wszystko dziala bez zarzutu xp wink niee, chyba jednak za te ankiety nie banuja - a juz mialam nadzieje ze mnie wywala i w ten sposob wyrwe sie ze szponow gaiowego nalogu xd i btw. hej Omi, long time no see wink witaj misstao blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LOL... Wlasnie przedladam sobie Shop'y i zobaczylem nowe wzory ...
"KoNfuZeD PiNk" sweatdrop ... POLEWA ...^^
Buhahaha...
wink
Jak mozna bylo cos takiego wprowadzic ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *widząc ze opcy jest zajety podlizywaniem sie miss tao daje noora w poduchy* ninja mwhahahah.... ninja jakim podlizywaniem sie? wink *włazi pod fotel* hahhahah tu zbuduje baze ktora bedzie w centrum mojego imperium *buduje baze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:10 pm
opcy Lethiel *widząc ze opcy jest zajety podlizywaniem sie miss tao daje noora w poduchy* ninja mwhahahah.... ninja jakim podlizywaniem sie? wink *włazi pod fotel* hahhahah tu zbuduje baze ktora bedzie w centrum mojego imperium *buduje baze* O.o *wylazi ze sterty podooszek* *tajniacko zakrada sie pod fotel* ninja *tajniacko obserwooje opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:13 pm
...yhm ...budowanie baz ...rąbanie poduszkami ...mój wywiad mnie o tym uprzedził ninja ...ale cóż - normalka sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:14 pm
Ja- Yosei ...yhm ...budowanie baz ...rąbanie poduszkami ...mój wywiad mnie o tym uprzedził ninja ...ale cóż - normalka sweatdrop ... ninja *rzoot poducha* ninja *wraca do obserwacji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:16 pm
moze ktos chcialby sie wymienic: Oddam list Jan2005 za envelopka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:16 pm
...wiecie ...tak sobie pomyślałem ...zrobimy taki szoł ...każdy z Was - czy umie rysować czy nie (chociaż wiadomo, że kazdy z nas jest artystą w środku) narysuje mi sygnaturkę ...taki hepening xd ...obre, nie? powiedzta, że obre? ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:17 pm
musze zmykac.. crying papatki wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:19 pm
Lethiel musze zmykac.. crying papatki wam nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:21 pm
Lethiel musze zmykac.. crying papatki wam PAPA...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:21 pm
Ja- Yosei ...wiecie ...tak sobie pomyślałem ...zrobimy taki szoł ...każdy z Was - czy umie rysować czy nie (chociaż wiadomo, że kazdy z nas jest artystą w środku) narysuje mi sygnaturkę ...taki hepening xd ...obre, nie? powiedzta, że obre? ... xd uwierz, nie chcialbys miec sygnaturki przeze mnie narysowanej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|