|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:55 pm
Omega Sun Kiart HEHE... Ja tez czekam na domki ... ale nie chce zeby byly platne ...^^ [ ale mozna placic za jakies itemki do nich o ile beda ...^^] wink Wydaje mi sie, ze kazdy dostanie skromny domek i dadza itemki do nich na kazda kieszen, zeby kazdy mogl chociaz skromnie sobie wyposazyc nowe mieszkanko 3nodding taa bede mial wlasna gaiową mete....... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:55 pm
opcy Lethiel lol... wyglada tak bezbronnie whee xd *podaje jas poduche* twisted *proobooje wyrwac widelki* mozesz probowac....... one sa przyklejone.... muahahahha... przyklejone!!!!!!!!!!! *diaboliczny smiech* *knebluje mordeczkę poduszkę* no posmiej się jeszcze troszeczkę... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:56 pm
Kiart Omega Sun Kiart Chyba Gaia sie chrzani ...^^ sweatdrop skad Ci to przyszlo do glowy wink ? Oprocz niedzialajacych PMkow, banku pozerajacego cale inventory i glitcha ankietowego za ktorego mozna dostac bana wszystko dziala bez zarzutu xp wink Mhmmm...?? ...mnie jeszcze do tego od Grudnia 2004 nie dziala Edit Profile ... ^^ ooo to masz jeszcze dodatkowe "przywileje" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:56 pm
...Ohayo ludzie! ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:57 pm
Jaswinder opcy Lethiel lol... wyglada tak bezbronnie whee xd *podaje jas poduche* twisted *proobooje wyrwac widelki* mozesz probowac....... one sa przyklejone.... muahahahha... przyklejone!!!!!!!!!!! *diaboliczny smiech* *knebluje mordeczkę poduszkę* no posmiej się jeszcze troszeczkę... blaugh *smieje sie przez knebel* muamamaamua twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:57 pm
*glos spod fotela* nio kiedy te PMy zaczna dzialac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:58 pm
Ja- Yosei ...Ohayo ludzie! ... ninja hej Rufus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:58 pm
Ja- Yosei ...Ohayo ludzie! ... ninja Witaj ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:59 pm
Omega Sun Kiart Chyba Gaia sie chrzani ...^^ sweatdrop skad Ci to przyszlo do glowy wink ? Oprocz niedzialajacych PMkow, banku pozerajacego cale inventory i glitcha ankietowego za ktorego mozna dostac bana wszystko dziala bez zarzutu xp wink niee, chyba jednak za te ankiety nie banuja - a juz mialam nadzieje ze mnie wywala i w ten sposob wyrwe sie ze szponow gaiowego nalogu xd i btw. hej Omi, long time no see wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:59 pm
Ja- Yosei ...Ohayo ludzie! ... ninja *wyskakooje spod fotela* *przytuuuuuuuul* witaj 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:01 pm
MissTao Omega Sun Kiart Chyba Gaia sie chrzani ...^^ sweatdrop skad Ci to przyszlo do glowy wink ? Oprocz niedzialajacych PMkow, banku pozerajacego cale inventory i glitcha ankietowego za ktorego mozna dostac bana wszystko dziala bez zarzutu xp wink niee, chyba jednak za te ankiety nie banuja - a juz mialam nadzieje ze mnie wywala i w ten sposob wyrwe sie ze szponow gaiowego nalogu xd i btw. hej Omi, long time no see wink o... szefowa przyszla! okłony/skinienia/łypanie okiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:02 pm
opcy okłony/skinienia/łypanie okiem *rzoot poduchą* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:03 pm
opcy MissTao Omega Sun Kiart Chyba Gaia sie chrzani ...^^ sweatdrop skad Ci to przyszlo do glowy wink ? Oprocz niedzialajacych PMkow, banku pozerajacego cale inventory i glitcha ankietowego za ktorego mozna dostac bana wszystko dziala bez zarzutu xp wink niee, chyba jednak za te ankiety nie banuja - a juz mialam nadzieje ze mnie wywala i w ten sposob wyrwe sie ze szponow gaiowego nalogu xd i btw. hej Omi, long time no see wink o... szefowa przyszla! okłony/skinienia/łypanie okiem ...nie podlizuj się tak wink ...Witaj MissTao ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|