|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:40 pm
heh numer tej strony to moj pechowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:41 pm
*pac opcego poduchą*... dwie dziewczyny się nad tobą pastwią ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:41 pm
opcy Omega Sun Ciekawe kiedy w koncu dadza gaiowe domki heart ciekawe ile to bedzie kosztowac............ to jest dobre pytanie sweatdrop . Pewnie wprowadza je dopiero wtedy kiedy juz wydam wszystkie swoje oszczednosci (i tak zostalo mi juz tylko 20k a obiecalam sobie, ze nie zejde ponizej 50 ) gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:42 pm
Omega Sun to jest dobre pytanie sweatdrop . Pewnie wprowadza je dopiero wtedy kiedy juz wydam wszystkie swoje oszczednosci (i tak zostalo mi juz tylko 20k a obiecalam sobie, ze nie zejde ponizej 50 ) gonk 20k zebym mial chociaz 1k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:43 pm
Lethiel lol... wyglada tak bezbronnie whee xd *podaje jas poduche* twisted *proobooje wyrwac widelki* mozesz probowac....... one sa przyklejone.... muahahahha... przyklejone!!!!!!!!!!! *diaboliczny smiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun opcy Omega Sun Ciekawe kiedy w koncu dadza gaiowe domki heart ciekawe ile to bedzie kosztowac............ to jest dobre pytanie sweatdrop . Pewnie wprowadza je dopiero wtedy kiedy juz wydam wszystkie swoje oszczednosci (i tak zostalo mi juz tylko 20k a obiecalam sobie, ze nie zejde ponizej 50 ) gonk HEHE... Ja tez czekam na domki ... ale nie chce zeby byly platne ...^^ [ ale mozna placic za jakies itemki do nich o ile beda ...^^] wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes heh numer tej strony to moj pechowy hejka-miło mi poznać sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:44 pm
Kiart Chyba Gaia sie chrzani ...^^ sweatdrop skad Ci to przyszlo do glowy wink ? Oprocz niedzialajacych PMkow, banku pozerajacego cale inventory i glitcha ankietowego za ktorego mozna dostac bana wszystko dziala bez zarzutu xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:46 pm
Kitty-ShadowCat lethi-ale ty jesteś piękna-z tego co widziałam w galerii ,jak wkleję swoją fote będę najbrzydsza xp piekna eek eek eek ??!! sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:48 pm
Hadogenes Omega Sun to jest dobre pytanie sweatdrop . Pewnie wprowadza je dopiero wtedy kiedy juz wydam wszystkie swoje oszczednosci (i tak zostalo mi juz tylko 20k a obiecalam sobie, ze nie zejde ponizej 50 ) gonk 20k zebym mial chociaz 1k z czasem sie dorobisz tu wirtualnej fortuny wink . Jak przyszlam na gaie po raz pierwszy (stare dobre czasy), to caly tydzien zajelo mi zbieranie na buciki. Jezeli chcesz sie szybko wzbogacic, to zacznij lowic rybki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel lol... wyglada tak bezbronnie whee xd *podaje jas poduche* twisted *proobooje wyrwac widelki* mozesz probowac....... one sa przyklejone.... muahahahha... przyklejone!!!!!!!!!!! *diaboliczny smiech* O.o lol.. xd *skacze na niego z poducha w lapkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:50 pm
Omega Sun Kiart Chyba Gaia sie chrzani ...^^ sweatdrop skad Ci to przyszlo do glowy wink ? Oprocz niedzialajacych PMkow, banku pozerajacego cale inventory i glitcha ankietowego za ktorego mozna dostac bana wszystko dziala bez zarzutu xp wink Mhmmm...?? ...mnie jeszcze do tego od Grudnia 2004 nie dziala Edit Profile ... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:52 pm
Kiart HEHE... Ja tez czekam na domki ... ale nie chce zeby byly platne ...^^ [ ale mozna placic za jakies itemki do nich o ile beda ...^^] wink Wydaje mi sie, ze kazdy dostanie skromny domek i dadza itemki do nich na kazda kieszen, zeby kazdy mogl chociaz skromnie sobie wyposazyc nowe mieszkanko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|