|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:30 pm
Lethiel ale teraz mam nadzieje bedziesh czesciej 3nodding whee 4laugh ?? Tak 3nodding Teraz mam grypke wiec moge spedzac tu duzo czasu, bo i tak jestem skazana na siedzenie w domku sweatdrop A co tam u Was? (kurcze, PMki nie dzialaja xp Ktos mi wyslal wiadomosc i nie moge sie do niej dostac stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy no teraz to przesadziłyście!!! dwie na jednego??!?! wink chociaż z drugiej strony czemu nie... a co? ego rośnie? *przelatuje na dywaniku nad opcym, skacze, przewraca delikwenta na podłogę* mam cię!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lethiel ale teraz mam nadzieje bedziesh czesciej 3nodding whee 4laugh ?? Tak 3nodding Teraz mam grypke wiec moge spedzac tu duzo czasu, bo i tak jestem skazana na siedzenie w domku sweatdrop A co tam u Was? (kurcze, PMki nie dzialaja xp Ktos mi wyslal wiadomosc i nie moge sie do niej dostac stressed ) niom ja mam 2 i odczytac nie mogu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:33 pm
Jaswinder opcy no teraz to przesadziłyście!!! dwie na jednego??!?! wink chociaż z drugiej strony czemu nie... a co? ego rośnie? *przelatuje na dywaniku nad opcym, skacze, przewraca delikwenta na podłogę* mam cię!!! 4laugh a tam delikwenta od razu....... ty se uwazaj ja mam widly!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:35 pm
opcy Jaswinder opcy no teraz to przesadziłyście!!! dwie na jednego??!?! wink chociaż z drugiej strony czemu nie... a co? ego rośnie? *przelatuje na dywaniku nad opcym, skacze, przewraca delikwenta na podłogę* mam cię!!! 4laugh a tam delikwenta od razu....... ty se uwazaj ja mam widly!!! scream uważaj bo ci się poplączą jak tak będziesz nimi wymachiwał... *siedzi na opcym* Leti przynoś poduchę, trzymam go!!! ...i nabierz mu te widły!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:35 pm
Ciekawe kiedy w koncu dadza gaiowe domki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:36 pm
witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:37 pm
Omega Sun Ciekawe kiedy w koncu dadza gaiowe domki heart ciekawe ile to bedzie kosztowac............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:38 pm
Chyba Gaia sie chrzani ...^^
sweatdrop
Witaj Hadogenes
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Omega Sun Ciekawe kiedy w koncu dadza gaiowe domki heart ciekawe ile to bedzie kosztowac............ to co to monopol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeśli nie mieliśmy przyjemności, to Jas jestem ...słyszałam od sayo, że z Poznania jesteś, prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:39 pm
Jaswinder opcy Jaswinder opcy no teraz to przesadziłyście!!! dwie na jednego??!?! wink chociaż z drugiej strony czemu nie... a co? ego rośnie? *przelatuje na dywaniku nad opcym, skacze, przewraca delikwenta na podłogę* mam cię!!! 4laugh a tam delikwenta od razu....... ty se uwazaj ja mam widly!!! scream uważaj bo ci się poplączą jak tak będziesz nimi wymachiwał... *siedzi na opcym* Leti przynoś poduchę, trzymam go!!! ...i nabierz mu te widły!!! lol... wyglada tak bezbronnie whee xd *podaje jas poduche* twisted *proobooje wyrwac widelki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:39 pm
Jaswinder jeśli nie mieliśmy przyjemności, to Jas jestem ...słyszałam od sayo, że z Poznania jesteś, prawda? ba poznan rules a tak w ogole to milo mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|