|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 12:51 pm
Lethiel ninja *daje nura pod pduszki* ninja widze wszystkie twoje ruchy!!!! *wyciaga ja z pod poduszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 12:52 pm
Lethiel ninja *daje nura pod pduszki* cholera- niedługo walentynki a ja sama.....niech ktoś mnie mocno przytuli bo wpadne w depresję crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 12:52 pm
Kitty-ShadowCat można tam się zatrudnić?? mozna sprobowac.... w jakims barze.... ale regularnie to tam nie placa... o ile w ogole placa.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 12:54 pm
Kitty-ShadowCat Lethiel ninja *daje nura pod pduszki* cholera- niedługo walentynki a ja sama.....niech ktoś mnie mocno przytuli bo wpadne w depresję crying crying *przytula* ..nie wiem czy wiesz ale depresyjka od czasu do czasu nie jest az ttak zla..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 12:54 pm
opcy Lethiel ninja *daje nura pod pduszki* ninja widze wszystkie twoje ruchy!!!! *wyciaga ja z pod poduszek* buuuu... jush prawie dokopalam sie do tajniastych nigdy nie odkrytych zloshy poduszek xd ech... masz przytulasa za kare xd *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 12:55 pm
Lethiel opcy Lethiel ninja *daje nura pod pduszki* ninja widze wszystkie twoje ruchy!!!! *wyciaga ja z pod poduszek* buuuu... jush prawie dokopalam sie do tajniastych nigdy nie odkrytych zloshy poduszek xd ech... masz przytulasa za kare xd *przytuuuuuuuuul* bo kombinujesh... i trzeba cie pilnowac caly czas! *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 12:58 pm
opcy Lethiel opcy Lethiel ninja *daje nura pod pduszki* ninja widze wszystkie twoje ruchy!!!! *wyciaga ja z pod poduszek* buuuu... jush prawie dokopalam sie do tajniastych nigdy nie odkrytych zloshy poduszek xd ech... masz przytulasa za kare xd *przytuuuuuuuuul* bo kombinujesh... i trzeba cie pilnowac caly czas! *przytula* lethi-masz zdjęcie w galerii wink ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:00 pm
opcy bo kombinujesh... i trzeba cie pilnowac caly czas! *przytula* nic nie kombinooje.. grzeczna jestem wink blaugh Kitty gdzies tam jest wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:02 pm
Lethiel opcy bo kombinujesh... i trzeba cie pilnowac caly czas! *przytula* nic nie kombinooje.. grzeczna jestem wink blaugh Kitty gdzies tam jest wink 3nodding fajowo-to ja na chwileczke znikam - idę do galerii.do zobaczenia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:04 pm
kitty hm.. wrzooce te ze stoodnioowki do galerii wink tylko sie nie przestrash xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:08 pm
trzeba bylo spac a nie filmy po nocy ogladac domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:10 pm
opcy trzeba bylo spac a nie filmy po nocy ogladac domokun no mówiłam, że przespałam Blade'a a potem spałam od 6.00 do 14.00 i nadal mi się chce spać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 1:15 pm
Jaswinder opcy trzeba bylo spac a nie filmy po nocy ogladac domokun no mówiłam, że przespałam Blade'a a potem spałam od 6.00 do 14.00 i nadal mi się chce spać... bo śpioch jestess i tyle......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|