|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:16 am
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh jestem po formaciq ninja gloopie PMy nie dzialają xp cze Leti bawisz się z nami w zabawę integracyjną? to przystaw sobie fotelik do kółeczka... opis zabawy powyżej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:17 am
Lina-san ...witacje... już po formacie dysku... stare wszystkie Mp3... cze Lina, tez się bawisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:18 am
Jaswinder Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh jestem po formaciq ninja gloopie PMy nie dzialają xp cze Leti bawisz się z nami w zabawę integracyjną? to przystaw sobie fotelik do kółeczka... opis zabawy powyżej *przysoowa sobie krzeselko* lol... oki... mogu sproobować 3nodding blaugh kogo pytamy ninja Linooś *przytuuuuuuuuul* ja tesh po formaciq wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:22 am
Jaswinder Jaswinder to indyjskie imię. Wyhaczyłam je kiedyś w jakimś programie o indiach w tv fajne.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:24 am
*zeskakooje z krzeselka* noodno jakoś xd *wskakooje na glowe chrisa* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:24 am
Jaswinder Lina-san ...witacje... już po formacie dysku... stare wszystkie Mp3... cze Lina, tez się bawisz? a moge.... *dostawia fotel do kółeczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:27 am
jak na razie to padło hasło, że podobno pytamy mnie... dostałam na razie jedno pytanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:28 am
Lethiel *zeskakooje z krzeselka* noodno jakoś xd *wskakooje na glowe chrisa* whee 4laugh *przyrtzymuje ją i robi kręciołka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:30 am
czesc wam na chwylke whee
co to, wszyscy poubierani? czyzbyscie nie obchodzili glupkowatego Dnia Nagusow? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:30 am
Jaswinder jak na razie to padło hasło, że podobno pytamy mnie... dostałam na razie jedno pytanie dlaczego masz włąsnie taki image XD? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:31 am
MissTao czesc wam na chwylke whee co to, wszyscy poubierani? czyzbyscie nie obchodzili glupkowatego Dnia Nagusow? xd a to dzis XD? No nie nie obchodzimy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:31 am
Christoff_Gangrell Lethiel *zeskakooje z krzeselka* noodno jakoś xd *wskakooje na glowe chrisa* whee 4laugh *przyrtzymuje ją i robi kręciołka* wheeeeeeeeee !! whee whee whee 4laugh .. jak fajnie whee witaj Miss tao *machu machu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:35 am
MissTao czesc wam na chwylke whee co to, wszyscy poubierani? czyzbyscie nie obchodzili glupkowatego Dnia Nagusow? xd za zimno xd brrrrrrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|