|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 7:59 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...Ohayo ...ludu się zbiera - może wreszcie coś sie zacznie dziać ... ninja może * wyciąga katane i biegnie w stronę yosei blaugh * ...ehe ... eek ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:01 am
Jaswinder opcy Jaswinder opcusiu? a ty sobie oczka popsułeś przed kompem? blaugh ja od drugiej klasy liceum mam okulary....... ja też mam okulary blaugh kolejna rzecz nas łączy? eek tak ... krótkowzroczność.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:03 am
~~lena-undesaid~~ jaswinder, a ty dalej wilczkiem jestes??:> zawsze i wszędzie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:04 am
...kruca fux! ...muszę lecieć ...trzymajta się ...sayonara ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:08 am
Ja- Yosei ...kruca fux! ...muszę lecieć ...trzymajta się ...sayonara ... ninja pa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:29 am
Jaswinder opcy Jaswinder opcy Jaswinder opcusiu? a ty sobie oczka popsu�‚e�› przed kompem? blaugh ja od drugiej klasy liceum mam okulary....... ja też mam okulary blaugh kolejna rzecz nas �‚�…czy? eek tak ... krótkowzroczno�›�‡......... ja nie m�wię, że nie widzę tylko że noszę okulary ale tylko na dworze... bo nie mogę chodzić inaczej jak jest wiatr... wtedy nie widzę... ale trochę krótkowzroczna to nawet jestem ^^ mam szkła 0,75 prawe -1 lewe -1.25
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:30 am
czesc wam szkraby whee ja chcialam dzis sprawic sobie nowe okulary ale niestety... cena za oprawki i szkła powaiła mnie oraz mame XP sweatdrop wiec na razie mam stare... ale mi sie juz znudziły XP whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:40 am
stare i cisza.... foch...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:41 am
Miss_Karina czesc wam szkraby whee ja chcialam dzis sprawic sobie nowe okulary ale niestety... cena za oprawki i szkła powaiła mnie oraz mame XP sweatdrop wiec na razie mam stare... ale mi sie juz znudziły XP whee ja mam oprawki za 8 dych....takie czarne grube zeby wygladac intelektualnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 8:45 am
opcy Miss_Karina czesc wam szkraby whee ja chcialam dzis sprawic sobie nowe okulary ale niestety... cena za oprawki i szkła powaiła mnie oraz mame XP sweatdrop wiec na razie mam stare... ale mi sie juz znudziły XP whee ja mam oprawki za 8 dych....takie czarne grube zeby wygladac intelektualnie xp ja mam cały czas takie ciemnozielone opraweczki metaliczne ^^ podobają mi się cały czas... trochę się zaczynają zjeżdżac już... a ile razy u optyka już były?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 9:18 am
ależ jesteśmy rozmowni dzisiaj... nie ma co...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 9:18 am
siekx *szczerzy zeby* wlasnie se zrobilam iq i wyszlo mi 92: razz Teraz se robi Aya, ciekaweile ona bedzie mieć)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|