|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:27 pm
sweet_chii 3nodding dziekuje za kwiatka!!! mrrruuu xd nie ma za co....... musisz wiedziec ze jestem pozytywnym bohaterem tej telenoweli... co tak wszystkich wywialo.... w koncu piatek dzis to myslalem ze beda tlumy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:28 pm
sweet_chii niom 3nodding co ty taki niesmialy nagle? xd nie wiem o czym mowisz ... ja tak zawsze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:29 pm
opcy sweet_chii 3nodding dziekuje za kwiatka!!! mrrruuu xd nie ma za co....... musisz wiedziec ze jestem pozytywnym bohaterem tej telenoweli... co tak wszystkich wywialo.... w koncu piatek dzis to myslalem ze beda tlumy... jush wiem, jush wiem whee , ja tesh sie wiekszej ilosci osob spodziewalam.... sweatdrop taaa?? eek pierwsze slysze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:31 pm
sweet_chii taaa?? eek pierwsze slysze blaugh no wiesz co.... przeciez ja bardzo niesmialy jestem.... serio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:32 pm
opcy sweet_chii taaa?? eek pierwsze slysze blaugh no wiesz co.... przeciez ja bardzo niesmialy jestem.... serio... aha slodki heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:33 pm
a to ze slodki to inna sprawa...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:34 pm
opcy a to ze slodki to inna sprawa...... xd bo urodziles sie w walentynki??? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:35 pm
dobranoc 3nodding co to za podejrzliwe spojrzenie? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:38 pm
sweet_chii opcy a to ze slodki to inna sprawa...... xd bo urodziles sie w walentynki??? blaugh to akurat jest dowód na to że moi rodzice / Bóg maja poczucie humoru dosyc abstrakcyjne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:39 pm
opcy sweet_chii opcy a to ze slodki to inna sprawa...... xd bo urodziles sie w walentynki??? blaugh to akurat jest dowód na to że moi rodzice / Bóg maja poczucie humoru dosyc abstrakcyjne.... a tam.... abstrakcyjne whee i co? dostajesz serduszka na urodziny? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:41 pm
sweet_chii a tam.... abstrakcyjne whee i co? dostajesz serduszka na urodziny? whee nie.............. juz nie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:43 pm
opcy sweet_chii a tam.... abstrakcyjne whee i co? dostajesz serduszka na urodziny? whee nie.............. juz nie.... bueheh xd "jush nie" xd czyli jednak? hihi heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:44 pm
sweet_chii opcy sweet_chii a tam.... abstrakcyjne whee i co? dostajesz serduszka na urodziny? whee nie.............. juz nie.... bueheh xd "jush nie" xd czyli jednak? hihi heart powiedzmy ze raz dostalem.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 3:46 pm
opcy sweet_chii opcy sweet_chii a tam.... abstrakcyjne whee i co? dostajesz serduszka na urodziny? whee nie.............. juz nie.... bueheh xd "jush nie" xd czyli jednak? hihi heart powiedzmy ze raz dostalem......... od kogo? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|