|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 4:57 am
opcy Miss_Karina opcy *opcyznikądsiępojawił* hej!!! hej opcy co słychac? whee w zadaszie to nic.... dzis z kumplami do baru sie wybieram.... ... i glowe przed chwila mylem.... xp niom whee a czemu ukrywasz sie pod kapturem? whee cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 4:59 am
Ja- Yosei opcy ... i glowe przed chwila mylem.... xp ...i to dlatego ten kaptur? whee sami mowicie ze wszyscy przeziebieni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:01 am
Ja- Yosei ...idę na obyjad ... ninja ...(może komuś się zachce powiedzieć "smacznego" jak tak to z g�ry dziękuje whee ) smaczengo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zamiast smacznego zapytam co dobrego jesz??? biggrin bo głodna jestem :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:02 am
opcy Ja- Yosei opcy ... i glowe przed chwila mylem.... xp ...i to dlatego ten kaptur? whee sami mowicie ze wszyscy przeziebieni.... hm... ja chyba nie xd xd
Smacznego Rufus whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:06 am
Gosiak zamiast smacznego zapytam co dobrego jesz??? biggrin bo głodna jestem :> obiadku ni jadlas? whee przypominam ze ja sniadania nie jadlam xd i chyba zaraz pojde po obiad xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:08 am
Miss_Karina opcy Ja- Yosei opcy ... i glowe przed chwila mylem.... xp ...i to dlatego ten kaptur? whee sami mowicie ze wszyscy przeziebieni.... hm... ja chyba nie xd xd ja juz bylem... na szczescie w 4 dni mi przeszlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:10 am
Miss_Karina Gosiak zamiast smacznego zapytam co dobrego jesz??? biggrin bo głodna jestem :> obiadku ni jadlas? whee przypominam ze ja sniadania nie jadlam xd i chyba zaraz pojde po obiad xd whee nie jadlam obiadku... zjem jak go sobie zrobie heh... ==' ale narazie sie nie biore do tego bo kumpel ma przyjechac odwiedzic chorowitego Gosiaka to nie chce zeby widzial jak sie babram w kuchni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:13 am
...dziękuję wszystkim za symboliczne smacznego ...placki ziemniaczane...moja rodzina przestrzega piątek... ...esz... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:13 am
Gosiak Miss_Karina Gosiak zamiast smacznego zapytam co dobrego jesz??? biggrin bo głodna jestem :> obiadku ni jadlas? whee przypominam ze ja sniadania nie jadlam xd i chyba zaraz pojde po obiad xd whee nie jadlam obiadku... zjem jak go sobie zrobie heh... ==' ale narazie sie nie biore do tego bo kumpel ma przyjechac odwiedzic chorowitego Gosiaka to nie chce zeby widzial jak sie babram w kuchni biggrin heh xd ja to obiadek mam gotowy, tylko podgrzac i smacznego xd xd whee a co chcesz zrobic? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:15 am
Ja- Yosei ...dziękuję wszystkim za symboliczne smacznego ...placki ziemniaczane...moja rodzina przestrzega piątek... ...esz... ... stare piatki bez miesa? O.o mi to zwisa whee jem kiedy mi sie podoba, ale tradycje Bozego Narodzenia i Wigilii trzymam nadal whee wtedy nie jem mieska xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|