|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:52 pm
taak? mnie sie wydawalo, ze beznadziejne.... eek ja wypilam jedna kawe narazie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:59 pm
sweet_chii taak? mnie sie wydawalo, ze beznadziejne.... eek ja wypilam jedna kawe narazie blaugh ja jestem stary kofeinista....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:03 pm
opcy sweet_chii taak? mnie sie wydawalo, ze beznadziejne.... eek ja wypilam jedna kawe narazie blaugh ja jestem stary kofeinista.... heheh razz , a mi nie wolno pic kawy, bo moge miec chyba wysokie cisnienie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:13 pm
sweet_chii heheh razz , a mi nie wolno pic kawy, bo moge miec chyba wysokie cisnienie blaugh zaluj ze mnie po 4 redbulach nie widzialas.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:31 pm
opcy sweet_chii heheh razz , a mi nie wolno pic kawy, bo moge miec chyba wysokie cisnienie blaugh zaluj ze mnie po 4 redbulach nie widzialas.... xd a co? a co? ja 4 redbule wypilam kiedys na srebrnym weselu (25. rocznica slubu) rodzicow mojej najlepszej przyjaciolki (jej rodzice tez sie przyjaznia z moimi, bo znaja sie z liceum, a ja sie z nia poznalam w gimnazjum) i dopiero zasnelam o 8 rano. Teraz juz wiecej wytrzymuje ale kiedys to byl wiesz... cud...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:36 pm
sweet_chii opcy sweet_chii heheh razz , a mi nie wolno pic kawy, bo moge miec chyba wysokie cisnienie blaugh zaluj ze mnie po 4 redbulach nie widzialas.... xd a co? a co? ja 4 redbule wypilam kiedys na srebrnym weselu (25. rocznica slubu) rodzicow mojej najlepszej przyjaciolki (jej rodzice tez sie przyjaznia z moimi, bo znaja sie z liceum, a ja sie z nia poznalam w gimnazjum) i dopiero zasnelam o 8 rano. Teraz juz wiecej wytrzymuje ale kiedys to byl wiesz... cud... ja po drugim zaczynam belkotac.....i gadaac glupoty... albo tak jest na codzien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:38 pm
opcy sweet_chii opcy sweet_chii heheh razz , a mi nie wolno pic kawy, bo moge miec chyba wysokie cisnienie blaugh zaluj ze mnie po 4 redbulach nie widzialas.... xd a co? a co? ja 4 redbule wypilam kiedys na srebrnym weselu (25. rocznica slubu) rodzicow mojej najlepszej przyjaciolki (jej rodzice tez sie przyjaznia z moimi, bo znaja sie z liceum, a ja sie z nia poznalam w gimnazjum) i dopiero zasnelam o 8 rano. Teraz juz wiecej wytrzymuje ale kiedys to byl wiesz... cud... ja po drugim zaczynam belkotac.....i gadaac glupoty... albo tak jest na codzien... ooo ciekawe :], jak sie kiedys zobaczymy to jush wiem co ci kupic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:38 pm
4 redbule + 1 piwo + torba = mega korba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:39 pm
opcy 4 redbule + 1 piwo + torba = mega korba eee.. w jakiej interpretacji? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:51 pm
sweet_chii opcy 4 redbule + 1 piwo + torba = mega korba eee.. w jakiej interpretacji? eek w intrpretacji ludzi wychodzacych ze scian i gadajacych do ciebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:59 pm
dobra..... znikam juz...... dobrej nocy zycze... i polecam sie na przyszlosc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 5:05 pm
opcy dobra..... znikam juz...... dobrej nocy zycze... i polecam sie na przyszlosc... dobranoc biggrin bueheh heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:12 pm
eee... wiecie tak w poblizu przechodzilem i tak sobie pomyslalem ze .... no i wiecie ..... bo... i ... no i jestem blaugh *siada na dywaniku w kacie zerka w lewo i prawo....* nikogo nie ma .... stare (to mnie tez)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|