|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:09 pm
novelin To nie jest argument, ten kwiatek to atrapa. *brak mu argumentow* poddaje sie... o co chodzilo tak w ogole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:19 pm
ech... i co ja mam zrobic? Nie chce mi sie isc jutro do budy... mam klasowke i dwie kartkowki i nie mialam czasu sie uczyc, bo w dzien zasnelam.... a jturo duzo osob do szkoly jush nie idzie, ... ale jak ja ublagam tate? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:19 pm
opcy novelin To nie jest argument, ten kwiatek to atrapa. *brak mu argumentow* poddaje sie... o co chodzilo tak w ogole... Własciwie to nie wiem ^^ Heyo chii, a w zasadzie to pa, zmywam się bo potrzebny mi jest sen, i to natychmiast. Narazie : Opcy, Chii und cała reszta. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:21 pm
novelin opcy novelin To nie jest argument, ten kwiatek to atrapa. *brak mu argumentow* poddaje sie... o co chodzilo tak w ogole... Własciwie to nie wiem ^^ Heyo chii, a w zasadzie to pa, zmywam się bo potrzebny mi jest sen, i to natychmiast. Narazie : Opcy, Chii und cała reszta. 3nodding papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:23 pm
Chii.. nabijam ci licznik w tym urządzonku.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:23 pm
opcy Chii.. nabijam ci licznik w tym urządzonku.... xp ech... ale to ma byc realna statystyka..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:26 pm
sweet_chii ale ja jestem abstynentka od alkoholu!!! Nie pije nic!!! scream to powiedz ze nie wykradasz a potem sprzedajesz zeby kupic amfe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:28 pm
sweet_chii opcy Chii.. nabijam ci licznik w tym urządzonku.... xp ech... ale to ma byc realna statystyka..... xd e tam realna... *oddaje sie tobie po raz kolejny*... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:32 pm
sweet_chii ech... i co ja mam zrobic? Nie chce mi sie isc jutro do budy... mam klasowke i dwie kartkowki i nie mialam czasu sie uczyc, bo w dzien zasnelam.... a jturo duzo osob do szkoly jush nie idzie, ... ale jak ja ublagam tate? crying btw. masz posta za dlugiego, skroc komentarze.... ale ja nie biore narkotykow.. ja wogole jestem taie bezproblemowe dziecko, wylaczajac uzalenienie od kompa, ale nie moge obiecac, ze nie usiadne do kompa crying oddaje sie......... -> eek co za sprosna interpretacja.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:34 pm
sweet_chii sweet_chii ech... i co ja mam zrobic? Nie chce mi sie isc jutro do budy... mam klasowke i dwie kartkowki i nie mialam czasu sie uczyc, bo w dzien zasnelam.... a jturo duzo osob do szkoly jush nie idzie, ... ale jak ja ublagam tate? crying btw. masz posta za dlugiego, skroc komentarze.... ale ja nie biore narkotykow.. ja wogole jestem taie bezproblemowe dziecko, wylaczajac uzalenienie od kompa, ale nie moge obiecac, ze nie usiadne do kompa crying oddaje sie......... -> eek co za sprosna interpretacja.... xp sorry ale wypilem 2 kawy i moge byc troche nadpobudliwy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|