|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:12 am
Lorak Miss_Karina Lorak Hej Karin świetnie dziś wyglądasz dawno żeśmy sie nie widzeli co ? oj dziekuje whee 4laugh redface tak...dawno sie nie widzieliśmy ^^ co u ciebie? co sie działo, że nie mogłeś wpasc przez ten czas na gaie? whee A dobrze jakos leci no a dzis wszedlem bo moja dama chciala a tak to pewnie jeszcze dlugo bym tu nie zagladal sweatdrop mmmm smile *wisi na jego ramieniu* no właśnie Loraczku... :* nawet byś nie zajrzał whee heart mhrrrrrau :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:14 am
Miss_Karina Setsu nie wysyla zadnego trejda teraz ani przez najblizsze kilka dni >< bo stracisz all co masz w invetory v.v" dlaczego???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:14 am
Lorak Miss_Karina Lorak Hej Karin Ŧ#8250;wietnie dziŦ#8250; wyglĦ#8230;dasz dawno żeŦ#8250;my sie nie widzeli co ? oj dziekuje whee 4laugh redface tak...dawno sie nie widzieliśmy ^^ co u ciebie? co sie działo, że nie mogłeś wpasc przez ten czas na gaie? whee A dobrze jakos leci no a dzis wszedlem bo moja dama chciala a tak to pewnie jeszcze dlugo bym tu nie zagladal sweatdrop ahiam whee to trzeba pogratulowac Setsunie ze ciebie tutaj..em... sciagnela xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:17 am
Lorak Setsuna Dragonclaw mmmm smile *wisi na jego ramieniu* no właśnie Loraczku... :* nawet byś nie zajrzał whee heart mhrrrrrau :* no pewnie nie *lapie ja i trzyma na rekach* ^^ mhrrrrrrrrrrrrrrrrrrau *pshytula się* Miss Karina ahiam to trzeba pogratulowac Setsunie ze ciebie tutaj..em... sciagnela nu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:18 am
Miss_Karina Lorak Miss_Karina Lorak Hej Karin Ŧ#8250;wietnie dziŦ#8250; wyglĦ#8230;dasz dawno żeŦ#8250;my sie nie widzeli co ? oj dziekuje whee 4laugh redface tak...dawno sie nie widzieliśmy ^^ co u ciebie? co sie działo, że nie mogłeś wpasc przez ten czas na gaie? whee A dobrze jakos leci no a dzis wszedlem bo moja dama chciala a tak to pewnie jeszcze dlugo bym tu nie zagladal sweatdrop ahiam whee to trzeba pogratulowac Setsunie ze ciebie tutaj..em... sciagnela xd xd xd No wiesz Karin Setsuna moze mnie przekonac do wszystkiego bo ma ku temu odpowiednie argumenty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:19 am
sweet_chii Miss_Karina Setsu nie wysyla zadnego trejda teraz ani przez najblizsze kilka dni >< bo stracisz all co masz w invetory v.v" dlaczego??? czesc Chii whee nie wiem dlaczego, ale modowie maja sprawdzic 3nodding Lor- rozumiem xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:21 am
Lorak Miss_Karina Lorak Miss_Karina oj dziekuje whee 4laugh redface tak...dawno sie nie widzieliśmy ^^ co u ciebie? co sie działo, że nie mogłeś wpasc przez ten czas na gaie? whee A dobrze jakos leci no a dzis wszedlem bo moja dama chciala a tak to pewnie jeszcze dlugo bym tu nie zagladal sweatdrop ahiam whee to trzeba pogratulowac Setsunie ze ciebie tutaj..em... sciagnela xd xd xd No wiesz Karin Setsuna moze mnie przekonac do wszystkiego bo ma ku temu odpowiednie argumenty wink *zaczyna chichotać* do wszystkiego? zobaczymy twisted heart :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:21 am
Miss_Karina sweet_chii Miss_Karina Setsu nie wysyla zadnego trejda teraz ani przez najblizsze kilka dni >< bo stracisz all co masz w invetory v.v" dlaczego??? czesc Chii whee nie wiem dlaczego, ale modowie maja sprawdzic 3nodding Lor- rozumiem xd xd whee qrcze, jush mnie wkoosza ta gaia czasami.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:22 am
sweet_chii Miss_Karina sweet_chii Miss_Karina Setsu nie wysyla zadnego trejda teraz ani przez najblizsze kilka dni >< bo stracisz all co masz w invetory v.v" dlaczego??? czesc Chii whee nie wiem dlaczego, ale modowie maja sprawdzic 3nodding Lor- rozumiem xd xd whee qrcze, jush mnie wkoosza ta gaia czasami.... sweatdrop mnie tesh XP ale coz... troche juz sie przyzwyczailam ze zawsze gai trafi jakas #%$@# szajba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:31 am
A co tam u Ciebie Karin *przytulil mocniej Setsune*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:34 am
Lorak A co tam u Ciebie Karin *przytulil mocniej Setsune* u mnie w porzadku ^^ ferie w koncu mam od kilku dni XP ale niestety koncza mi sie 13 lutego sad a potem na studia XP czesc opcy ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:34 am
Lorak A co tam u Ciebie Karin *przytulil mocniej Setsune* mhrrrrau ^^ heart hello opcy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 11:38 am
Miss_Karina Lorak A co tam u Ciebie Karin *przytulil mocniej Setsune* u mnie w porzadku ^^ ferie w koncu mam od kilku dni XP ale niestety koncza mi sie 13 lutego sad a potem na studia XP czesc opcy ^^ whee Ja ferie z Setsuna mam juz po jutrze xd Prawda kochanie ? *Całuje ją w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|