|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:33 am
Setsuna Dragonclaw *wygodniej mości się w foteliku. obok pojawia się stolik, na stoliku stoi taca na kt�rej się pojawia to, czego tylko się chce whee * zał�żmy klub kr�tkowidz�w whee blaugh 3nodding The Short-Sighted People Guild xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:35 am
ok zakladamy klub bosh co za lol *tarza sie ze smiechu po ziemi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:36 am
opcy Setsuna Dragonclaw *wygodniej mości się w foteliku. obok pojawia się stolik, na stoliku stoi taca na kt�rej się pojawia to, czego tylko się chce whee * zał�żmy klub kr�tkowidz�w whee blaugh 3nodding The Short-Sighted People Guild xd podbijemy świat!! scream twisted towarzysze!! jednoczmy się!! scream domokun domokun domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:41 am
Karol!! heart heart heart *big pshytulas* hej kochanei ty moje :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Karol!! heart heart heart *big pshytulas* hej kochanei ty moje :* heart No hej moja piekna tesknilas *przytula i caluje* :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:44 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Karol!! heart heart heart *big pshytulas* hej kochanei ty moje :* heart No hej moja piekna tesknilas *przytula i caluje* :* heart nu pewnie 3nodding :* heart mhhrrrau whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:45 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Karol!! heart heart heart *big pshytulas* hej kochanei ty moje :* heart No hej moja piekna tesknilas *przytula i caluje* :* heart nu pewnie 3nodding :* heart mhhrrrau whee Oj nie mrucz tak nie mrucz bo Ty wiesz jak to na mnie dziala wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:48 am
UWAGA!!! MACIE ODSTATNIE 5 MIN ZEBY ZAGLOSOWAC W KONKURSIE !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:51 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Karol!! heart heart heart *big pshytulas* hej kochanei ty moje :* heart No hej moja piekna tesknilas *przytula i caluje* :* heart nu pewnie 3nodding :* heart mhhrrrau whee Oj nie mrucz tak nie mrucz bo Ty wiesz jak to na mnie dziala wink heheheeheheheheheheh ;] wiem mhrrrrrrrrau :* heart domokun xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:52 am
No wlasnie a puzniej bedziesz zadawala to swoje pytanie ktorym mnie tak meczysz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:55 am
Lorak No wlasnie a puzniej bedziesz zadawala to swoje pytanie ktorym mnie tak meczysz wink a co myślałeś? blaugh heart mhrau :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|