|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:58 am
Eh...
Musze isc ... Bede pozniej ...^^
Narka All...
3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:59 am
Kiart Eh... Musze isc ... Bede pozniej ...^^ Narka All... 3nodding paa :* nu ale moze bede miala nowe image w okularkach zobaczy sie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:02 am
Delein Setsuna Dragonclaw Delein: wiem domokun ale troszku mi lepiej odkąd wiem że walentynki wypadają akurat w pierwszy dzień ferii domokun przynajmniej klasy nie będę musiała oglądać domokun blaugh Hehe, no to jeszcze pól biedy, bo moja klasa to wspaniali ludzie i pewnie conieco będziemy parodiować razz ale chodzi o sam fakt...polacynie wiedzą, że mamy własny dzień zakochanych, w noc św. Jana...jak dziewczęta wianki puszczały na wodzie...ech to zamerykanizowanie... Gosiak: Nie, po prostu przestałam nosić okulary XD _^_ i jak ci się żyje bez nich razz pewnie to były zerówki, tak? wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:03 am
Setsuna Dragonclaw Delein Setsuna Dragonclaw Delein: wiem domokun ale troszku mi lepiej odkąd wiem że walentynki wypadają akurat w pierwszy dzień ferii domokun przynajmniej klasy nie będę musiała oglądać domokun blaugh Hehe, no to jeszcze pól biedy, bo moja klasa to wspaniali ludzie i pewnie conieco będziemy parodiować razz ale chodzi o sam fakt...polacynie wiedzą, że mamy własny dzień zakochanych, w noc św. Jana...jak dziewczęta wianki puszczały na wodzie...ech to zamerykanizowanie... Gosiak: Nie, po prostu przestałam nosić okulary XD _^_ i jak ci się żyje bez nich razz pewnie to były zerówki, tak? wink whee Ostatni raz je miałam na nosie w wieku 8 lat , wiec nie pamietam jak to bylo je nosic xd blaugh i to były jakieś plusy...albo minusy...nie pamiętam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:07 am
Delein Setsuna Dragonclaw Delein Setsuna Dragonclaw Delein: wiem domokun ale troszku mi lepiej odkąd wiem że walentynki wypadają akurat w pierwszy dzień ferii domokun przynajmniej klasy nie będę musiała oglądać domokun blaugh Hehe, no to jeszcze pól biedy, bo moja klasa to wspaniali ludzie i pewnie conieco będziemy parodiować razz ale chodzi o sam fakt...polacynie wiedzą, że mamy własny dzień zakochanych, w noc św. Jana...jak dziewczęta wianki puszczały na wodzie...ech to zamerykanizowanie... Gosiak: Nie, po prostu przestałam nosić okulary XD _^_ i jak ci się żyje bez nich razz pewnie to były zerówki, tak? wink whee Ostatni raz je miałam na nosie w wieku 8 lat , wiec nie pamietam jak to bylo je nosic xd blaugh i to były jakieś plusy...albo minusy...nie pamiętam sweatdrop *smiech* zazdroszczę ci smile *siada na foteliku i owija sę ogonem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:09 am
Setsuna Dragonclaw *smiech* zazdroszczę ci smile *siada na foteliku i owija sę ogonem* Czego? Tego, ze nie noszę okularów? Przestań... A nie możesz soczewków mieć? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:12 am
Delein Setsuna Dragonclaw *smiech* zazdroszczę ci smile *siada na foteliku i owija sę ogonem* Czego? Tego, ze nie noszę okularów? Przestań... A nie możesz soczewków mieć? 3nodding że masz zdrowe oczka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:15 am
Setsuna Dragonclaw Delein Setsuna Dragonclaw *smiech* zazdroszczę ci smile *siada na foteliku i owija sę ogonem* Czego? Tego, ze nie noszę okularów? Przestań... A nie możesz soczewków mieć? 3nodding że masz zdrowe oczka blaugh Tia, ale za to mózg mam chory xd blaugh blaugh Okej, żegnam się już z wami, pędzę czytać Pilipuka ^^ Do zobaczenia! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:19 am
pa Delein 3nodding ne muszę ci nawet życzyć miłego czytania, bo przy Pilipiuku jest zapewnio ne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 10:20 am
Gosiak Setsuna Dragonclaw $#%@$%$#%#$^%$#%$%$#%@$#%#$@%$#% scream scream scream domokun domokun domokun nie mogę wysłać trade do Ibris stressed no tak gosiak, ale ja mam je jush 3 lata stare bo jestem ch*** kr�tkowidzem stressed i podobno tylko laserowo da sie wyleczyć... i na pewno nie zrobię tego teraz ><" ojoj tez jestem krotkowidzem eek ja tez....... mialem powazna zwieche + reset stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|