|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:45 am
Christoff_Gangrell A o pare chodzi?? nie jeszce nie.. zaraz moze to zrobie.... no 3nodding glosoj bo glosow malo exclaim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Staff dobry dobry... 3nodding popieram i garruluje gustu.... A na co miałem głosować??? chyba jeszce niet dopiero zajrzałem... Dziękować...Staff to mój ukochany popełniacz poezji... Prrych, ja już dwa tygodnie po feriach jestem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
listy się otwiera odpiero pod koniec miesiąca?? blaugh
mogliby dodać w końcu skrzydełka blaugh
i ciekawe kto wygra w tym waszym konkursie say... wink *podśpiewuje pod nosem "we wish you happy valentines day" domokun *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:47 am
Setsuna Dragonclaw Kiart Eh... Jeszcze tylko jutro i... ...odrobina wolnego ...^^ blaugh tesh mazowieckie? 3nodding yeah whee tylko jeden dzień katorgi do ferii 3nodding a tak w ogto witka Kiart smile whee Tesh... a tak dokladniej to LODZ ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siemaa biggrin wrocilam od lekarzy okazalo sie ze slepa jestem biggrin musze sobie okularki skombinowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw listy się otwiera odpiero pod koniec miesiąca?? blaugh mogliby dodać w końcu skrzydełka blaugh i ciekawe kto wygra w tym waszym konkursie say... wink *podśpiewuje pod nosem "we wish you happy valentines day" domokun * Za skrzydła to ja bym im ołtarz postawiła... Walentynki o fuj...komercha jak stąd do sydney...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:50 am
Gosiak siemaa biggrin wrocilam od lekarzy okazalo sie ze slepa jestem biggrin musze sobie okularki skombinowac sweatdrop Avsko... Ja się już dawno temu z okularków wyleczyłam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:51 am
Kiart Setsuna Dragonclaw Kiart Eh... Jeszcze tylko jutro i... ...odrobina wolnego ...^^ blaugh tesh mazowieckie? 3nodding yeah whee tylko jeden dzień katorgi do ferii 3nodding a tak w ogto witka Kiart smile whee Tesh... a tak dokladniej to LODZ ...^^ tak? a ja warszaffka blaugh Delein: wiem domokun ale troszku mi lepiej odkąd wiem że walentynki wypadają akurat w pierwszy dzień ferii domokun przynajmniej klasy nie będę musiała oglądać domokun blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:51 am
Delein Gosiak siemaa biggrin wrocilam od lekarzy okazalo sie ze slepa jestem biggrin musze sobie okularki skombinowac sweatdrop Avsko... Ja się już dawno temu z okularków wyleczyłam blaugh jak sie wyleczylas? szkielka? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:52 am
Gosiak siemaa biggrin wrocilam od lekarzy okazalo sie ze slepa jestem biggrin musze sobie okularki skombinowac sweatdrop Witaj ... confused ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:53 am
Delein Gosiak siemaa biggrin wrocilam od lekarzy okazalo sie ze slepa jestem biggrin musze sobie okularki skombinowac sweatdrop Avsko... Ja się już dawno temu z okularków wyleczyłam blaugh ooo... jak? O_o' ja jesio je noszę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:56 am
Setsuna Dragonclaw Delein: wiem domokun ale troszku mi lepiej odkąd wiem że walentynki wypadają akurat w pierwszy dzień ferii domokun przynajmniej klasy nie będę musiała oglądać domokun blaugh Hehe, no to jeszcze pól biedy, bo moja klasa to wspaniali ludzie i pewnie conieco będziemy parodiować razz ale chodzi o sam fakt...polacynie wiedzą, że mamy własny dzień zakochanych, w noc św. Jana...jak dziewczęta wianki puszczały na wodzie...ech to zamerykanizowanie... Gosiak: Nie, po prostu przestałam nosić okulary XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Delein Gosiak siemaa biggrin wrocilam od lekarzy okazalo sie ze slepa jestem biggrin musze sobie okularki skombinowac sweatdrop Avsko... Ja się już dawno temu z okularków wyleczyłam blaugh ooo... jak? O_o' ja jesio je noszę sweatdrop jeszcze nie nosze bo musze dopiero kupic ale juz bym sie chetnie wyleczyla biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Gosiak siemaa biggrin wrocilam od lekarzy okazalo sie ze slepa jestem biggrin musze sobie okularki skombinowac sweatdrop Avsko... Ja się już dawno temu z okularków wyleczyłam blaugh ja tyz ale ja zeza mialem a to w dziecinstwie da sie latwo wyleczyc confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|