|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 8:43 am
lol.. resecik mialam xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 8:44 am
opcy Lethiel witajcie whee 3nodding 4laugh no hej! *przytula* *skok na opcego* 4laugh *przytuuuuuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 8:46 am
Sayo.. ale ja nie wiem na kogo glosowac sweatdrop .. nie zmoosisz mnie !! xd *chowa sie za fotelem* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 8:48 am
Lethiel Sayo.. ale ja nie wiem na kogo glosowac sweatdrop .. nie zmoosisz mnie !! xd *chowa sie za fotelem* xp kurna xp no to wylosuj dwie osoby w gildii i je polacz przy tych glosach nikt na twoj nie zwroci uwagi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 8:50 am
Sayokun Lethiel Sayo.. ale ja nie wiem na kogo glosowac sweatdrop .. nie zmoosisz mnie !! xd *chowa sie za fotelem* xp kurna xp no to wylosuj dwie osoby w gildii i je polacz przy tych glosach nikt na twoj nie zwroci uwagi xd bla bla... skoro nikt nie zwrooci uwagi .. tio po cio mam glosowac xp argh... nie ciem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 8:53 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayo.. ale ja nie wiem na kogo glosowac sweatdrop .. nie zmoosisz mnie !! xd *chowa sie za fotelem* xp kurna xp no to wylosuj dwie osoby w gildii i je polacz przy tych glosach nikt na twoj nie zwroci uwagi xd bla bla... skoro nikt nie zwrooci uwagi .. tio po cio mam glosowac xp argh... nie ciem gonk jestes antysocjalna stare jak nie chcesz do mnie to zaglosuj do kariny stare ALE ZAGLOSUJ scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 8:54 am
Sayokun del ty glosowalas??? surprised Nie, nie głosowałam i właśnie się zatsanawiam na kogo powinnam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 8:55 am
Sayokun jestes antysocjalna stare jak nie chcesz do mnie to zaglosuj do kariny stare ALE ZAGLOSUJ scream kto powiedzial ze nie chce do ciebie glosowc O.o ... lol.. *przytuuuul* ech... czekaj.. mozu cos wymyśle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 8:57 am
Lethiel ech... czekaj.. mozu cos wymyśle wink Delein Nie, nie głosowałam i właśnie się zatsanawiam na kogo powinnam razz yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:06 am
jak karina sie na tlenie pojawi sweatdrop lethiel dzieki whee del czekamy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:17 am
Sayokun jak karina sie na tlenie pojawi sweatdrop lethiel dzieki whee del czekamy xd Poszłol blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:23 am