|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 1:34 am
siemkx! *wchodzi do pkoju i sie wita ze wszystkimi * nie mam za duzo czasu bo jestem w szkole na infie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 1:35 am
Bank Errors Feb 9 Some people have reported their entire inventories disappearing subsequent to using the bank and completing a trade. Cause of the error is not known at this time. We highly recommend that you do NOT use the bank right now. exclaim exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 1:51 am
Siema! Wiecie od bardz bardzo dawna nie byłem na gildiowej stronie tak więc postanowilem ja sprawdzic... i wiecie co stwierdzilem?- ze ta strona jest wspaniala!!!, a dlaczego - bo w logu stoje w pierwszym rzedzie XPP
a tak w sumie to ktos jeszcze sie ta strona zajmuje? bo ostatni news jest sprzed roku eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 2:00 am
sweatdrop brak mi słów... proszę, nie pytajcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 2:03 am
Ale stypa! Spadam ! Hail!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 2:51 am
jak zwykle pustki o tej porze a jak wieczorem wbije to nadazyc nad postami nie moge biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:11 am
święta prawda Gosiek... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:13 am
Jaswinder święta prawda Gosiek... sweatdrop a Ciebie chyba miało nie byc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 4:14 am
anybody home? jakby co to zawsze gg 7233214
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 5:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 5:07 am
...eh ...jednak ta gildia się faktycznie sypie zdrowo ...ciągle pusto, nudno...coraz mniej starych gildiowiczów... ...eh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 5:08 am
blaugh witam ;] nic ciekawego sie nei dzieje... uprzedzam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 5:09 am
Ja- Yosei ...eh ...jednak ta gildia się faktycznie sypie zdrowo ...ciągle pusto, nudno...coraz mniej starych gildiowiczów... ...eh... zawsze tak jest po jakims czasie wszystko sie zmienia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 5:10 am
Gosiak Ja- Yosei ...eh ...jednak ta gildia się faktycznie sypie zdrowo ...ciągle pusto, nudno...coraz mniej starych gildiowiczów... ...eh... zawsze tak jest po jakims czasie wszystko sie zmienia ...czyli jednym słowem kapsztyl ...i klops... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 5:13 am
Ja- Yosei Gosiak Ja- Yosei ...eh ...jednak ta gildia się faktycznie sypie zdrowo ...ciągle pusto, nudno...coraz mniej starych gildiowiczów... ...eh... zawsze tak jest po jakims czasie wszystko sie zmienia ...czyli jednym słowem kapsztyl ...i klops... ... nawet jak Ci starzy wroca i zobacza jak tjest teraz to nie sadze zeby ich to zachecilo :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|