|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:15 pm
Ja- Yosei ...ehu...ehu... ... ninja ... mi siem bardziej podoba ta czarna wersja 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Gosiak hmm cieniutkie ale staralam sie sweatdrop śliczniutkie-masz talent smile dziekuje heart najgorsze nie jest :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ja- Yosei ...ehu...ehu... ... ninja ... no dobra ja sie zlituje... na pewno kup cos czarnego... ...ehe-ehe ...ja już nawet nie o tym ...tylko tak sobie... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:16 pm
Lethiel Ja- Yosei ...ehu...ehu... ... ninja ... mi siem bardziej podoba ta czarna wersja 3nodding 3nodding 3nodding tez popieram czarna wersje jak juz cos :] oprzedtem nie zdazylam napisac :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:17 pm
Gosiak Kitty-ShadowCat Gosiak hmm cieniutkie ale staralam sie sweatdrop śliczniutkie-masz talent smile dziekuje heart najgorsze nie jest :] etam jest super blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:18 pm
Kitty-ShadowCat Gosiak Kitty-ShadowCat Gosiak hmm cieniutkie ale staralam sie sweatdrop śliczniutkie-masz talent smile dziekuje heart najgorsze nie jest :] etam jest super blaugh milutka jestes :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:20 pm
Gosiak Kitty-ShadowCat Gosiak Kitty-ShadowCat Gosiak hmm cieniutkie ale staralam sie sweatdrop śliczniutkie-masz talent smile dziekuje heart najgorsze nie jest :] etam jest super blaugh milutka jestes :] i naprawde szczera stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:20 pm
*siedzi okrakiem na opcym* *mysli**nic nie wymyslila* lol... dobra jestes wolny sweatdrop xd *zlazi z niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:22 pm
Lethiel *siedzi okrakiem na opcym* *mysli**nic nie wymyslila* lol... dobra jestes wolny sweatdrop xd *zlazi z niego* niedługo kupuje chomika-chociaż i tak mam zwierzyniec w domu wink jak nazwać gryzonia?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:22 pm
Lethiel *siedzi okrakiem na opcym* *mysli**nic nie wymyslila* lol... dobra jestes wolny sweatdrop xd *zlazi z niego* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:23 pm
Kitty-ShadowCat Lethiel *siedzi okrakiem na opcym* *mysli**nic nie wymyslila* lol... dobra jestes wolny sweatdrop xd *zlazi z niego* niedługo kupuje chomika-chociaż i tak mam zwierzyniec w domu wink jak nazwać gryzonia?? stare moze jakoś w zaleshności od tego jak bedzie wyglądal blaugh 3nodding np łatek .. albo jakos tak wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Lethiel *siedzi okrakiem na opcym* *mysli**nic nie wymyslila* lol... dobra jestes wolny sweatdrop xd *zlazi z niego* niedługo kupuje chomika-chociaż i tak mam zwierzyniec w domu wink jak nazwać gryzonia?? stare ja bym nazwala "frugo" "groźny" albo "agresor" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Lethiel *siedzi okrakiem na opcym* *mysli**nic nie wymyslila* lol... dobra jestes wolny sweatdrop xd *zlazi z niego* niedługo kupuje chomika-chociaż i tak mam zwierzyniec w domu wink jak nazwać gryzonia?? stare Stefan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:24 pm
opcy Lethiel *siedzi okrakiem na opcym* *mysli**nic nie wymyslila* lol... dobra jestes wolny sweatdrop xd *zlazi z niego* rolleyes xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:25 pm
Gosiak Kitty-ShadowCat Lethiel *siedzi okrakiem na opcym* *mysli**nic nie wymyslila* lol... dobra jestes wolny sweatdrop xd *zlazi z niego* niedługo kupuje chomika-chociaż i tak mam zwierzyniec w domu wink jak nazwać gryzonia?? stare ja bym nazwala "frugo" "groźny" albo "agresor" biggrin lol... frugo mi siem podoba 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|