|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *po cichu wykrada sie z kupy poduszek i chowa za fotelem* O.o ja wszystko widzu ninja *skacze na niego* *przewraca* *przytrzymooje na podlodze* *pac poducha* blaugh *zastanawia sie nad swoja sila* jak ja to zrobilam O.o sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun moze od razu spirytus 0% hejka wam 3nodding hej Niichan po raz enty xd tylko nie spirytus XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:09 pm
ogląda ktoś fushigi yugi?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:09 pm
Lethiel opcy *po cichu wykrada sie z kupy poduszek i chowa za fotelem* O.o ja wszystko widzu ninja *skacze na niego* *przewraca* *przytrzymooje na podlodze* *pac poducha* blaugh *zastanawia sie nad swoja sila* jak ja to zrobilam O.o sweatdrop ...poddaje sie xd ...no bo jak tu sie bronic mozna.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:10 pm
Kitty-ShadowCat Kiart Kitty-ShadowCat Kiart :pije herbatke ... i szuka ciasteczek ... whee : chcesz ciasteczko??przyniosłam razem z ,,Kubusiem,, z checia ... moje gdzies wcielo ...^^ prosze*podaje tależ pełen ciasteczek*na zdrowie wink :czestuje sie : dziekuje ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 hmm cieniutkie ale staralam sie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...ehu...ehu... ... ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy *po cichu wykrada sie z kupy poduszek i chowa za fotelem* O.o ja wszystko widzu ninja *skacze na niego* *przewraca* *przytrzymooje na podlodze* *pac poducha* blaugh *zastanawia sie nad swoja sila* jak ja to zrobilam O.o sweatdrop ...poddaje sie xd ...no bo jak tu sie bronic mozna..... xd hieh.. mozna.. za silna to ja nie jestem xd hm.. skoro jush cie pokonalam.. eme.. cio ja mam teraz z toba zrobic O.o ?? gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:14 pm
Gosiak  hmm cieniutkie ale staralam sie sweatdrop śliczniutkie-masz talent smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:14 pm
Ja- Yosei ...ehu...ehu... ... ninja ... no dobra ja sie zlituje... na pewno kup cos czarnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|