|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:41 pm
hela bertz ale ja nie jestem śpjonca emo tjak, przeczytalam. Grzeczna dziewczynka 3nodding To zacznij biegać po pokoju aż się zmęczysz i staniesz się śpiąca (porada ala twoja matematyczka) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:47 pm
ale w sumie już mnie zaczyna kark boleć..... więc pewnie i tak niedługo osunę się do łoża. pfe pfe. najgorsze jest to, że ona myślała, że JEST smieszna. eh. ale tak naprawde.... była po prostu gruba ninja (nikogo nie obrażając)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:50 pm
Kis: 16 mam rofl
A ja mam dylemat poważny, ale nie będę wam nim fora zaśmiecać +.+ Edit: O, a ja bym chciała do was po imionach pisać, ale znam tylko imię heli rofl ninja (nie, to nie ten dylemat xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:58 pm
ja też mam poważny dylemat. dlaczego nie chce się pokazać obrazek w mojej sygnaturze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 3:03 pm
Jaki obrazek? twisted Widzę u ciebie tylko napis"kill 4 money" rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 2:16 am
matko... przypomina mi się moja anglistka z liceum... jak ona czasem zarzuciła hasłem... prowadziliśmy przez jakiś czas dziennik jej powiedzonek. do moich zdecydowanie ulubionych należy to, jakim się zwróciła do kolegi kiedy ściągał: "Mateuszu, dlaczego tak łabędzią szyję masz!" z akcentem na "bę". albo "żeby była jasność a nie ciemność"... i utrzymaj tu potem powagę człowieku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 8:58 am
powracam ze śmiesznym niemieckim słowem
SCHICKI-MICKI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 9:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 9:55 am
niccolo12machiavelli matko... przypomina mi się moja anglistka z liceum... jak ona czasem zarzuciła hasłem... prowadziliśmy przez jakiś czas dziennik jej powiedzonek. do moich zdecydowanie ulubionych należy to, jakim się zwróciła do kolegi kiedy ściągał: "Mateuszu, dlaczego tak łabędzią szyję masz!" z akcentem na "bę". albo "żeby była jasność a nie ciemność"... i utrzymaj tu potem powagę człowieku... moja od matmy mowi tak: debilu, mam ochote cie kopnac, zaraz cie walne etc. kolega pyta: gdzie to napisac? a ona ze w dupie! inna raz mi powiedziała tak: wez sie juz k***a zamknij razz a potem mnie przeprosiła xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 11:00 am
Lady Majorie Jaki obrazek? twisted Widzę u ciebie tylko napis"kill 4 money" rofl oo, dlaczego ty go widzisz, a ja nie? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 11:03 am
hela bertz Lady Majorie Jaki obrazek? twisted Widzę u ciebie tylko napis"kill 4 money" rofl oo, dlaczego ty go widzisz, a ja nie? emo ja też nie widzę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 11:09 am
niccolo, a ty jak wstawiłeś obrazek do siga? wstawiłeś do niego link, np z imageshacka, w znaczniki [im g][/im g]? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 12:43 pm
hela bertz niccolo, a ty jak wstawiłeś obrazek do siga? wstawiłeś do niego link, np z imageshacka, w znaczniki [im g][/im g]? sweatdrop buahahahaha xD edit: Zmień serwer (prawie jak zmień dilera xp ), ja wrzuciłem to na photobucketa i działa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 12:47 pm
...................... NIE NIE NIEN IEN E E..... oddawaj mojego siga! crying
edit: mm, BOHATERZE.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 12:49 pm
hela bertz ...................... NIE NIE NIEN IEN E E..... oddawaj mojego siga! crying edit: mm, BOHATERZE. xd *oddaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|