|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:01 pm
opcy Vykk opcy Vykk no moze i nie ale na pewno nie lubi...a teraz powiedz o jakim niebezpieczestwie mysliales to sie przekonamy czy to to samo xp no chyba cholerka jednak nie wiem o czym mowisz.... sweatdrop chodzilo mi o samotnosc...kazdy ratuje sie jak moze blaugh az tak to widac sweatdrop nie no bez przesady razz ale tak z lekka rzucasz sie na kazda wolna jak wampir na ofiare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:23 am
Vykk opcy Vykk opcy Vykk no moze i nie ale na pewno nie lubi...a teraz powiedz o jakim niebezpieczestwie mysliales to sie przekonamy czy to to samo xp no chyba cholerka jednak nie wiem o czym mowisz.... sweatdrop chodzilo mi o samotnosc...kazdy ratuje sie jak moze blaugh az tak to widac sweatdrop nie no bez przesady razz ale tak z lekka rzucasz sie na kazda wolna jak wampir na ofiare blaugh teraz to juz wogole nie kapuje xd anyway....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:59 am
VioLLeta Vykk opcy Vykk opcy Vykk no moze i nie ale na pewno nie lubi...a teraz powiedz o jakim niebezpieczestwie mysliales to sie przekonamy czy to to samo xp no chyba cholerka jednak nie wiem o czym mowisz.... sweatdrop chodzilo mi o samotnosc...kazdy ratuje sie jak moze blaugh az tak to widac sweatdrop nie no bez przesady razz ale tak z lekka rzucasz sie na kazda wolna jak wampir na ofiare blaugh teraz to juz wogole nie kapuje xd anyway....*wylania sie z cienia i staje obok niej* No bo widzisz.. to takie stare pierniki sa i baby nie maja xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:34 am
]Goth bless[ *wylania sie z cienia i staje obok niej* No bo widzisz.. to takie stare pierniki sa i baby nie maja xd xp to niech se znajda a nie blaugh to facet powinnien cos robic szukac itp a nie kobieta eehz ...no jatak mysle... ^^ no VyQ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:39 am
VioLLeta ]Goth bless[ *wylania sie z cienia i staje obok niej* No bo widzisz.. to takie stare pierniki sa i baby nie maja xd xp to niech se znajda a nie blaugh to facet powinnien cos robic szukac itp a nie kobieta eehz ...no jatak mysle... ^^ no VyQ... wink noo .... tyle ze jak facet szuka to potem wychodzi ze niby babiash ... zboq ... i wogle ... pies na baby . stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:41 am
Addik VioLLeta ]Goth bless[ *wylania sie z cienia i staje obok niej* No bo widzisz.. to takie stare pierniki sa i baby nie maja xd xp to niech se znajda a nie blaugh to facet powinnien cos robic szukac itp a nie kobieta eehz ...no jatak mysle... ^^ no VyQ... wink noo .... tyle ze jak facet szuka to potem wychodzi ze niby babiash ... zboq ... i wogle ... pies na baby . stare jezeli zachowuje sie normalnie i kulturalnie...to jest spoko ^^ a jak sie narzuca czy cos teges..to wybacz?! stare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:12 am
Goth bless *wylania sie z cienia i staje obok niej* No bo widzisz.. to takie stare pierniki sa i baby nie maja xd xp przepraszam w twoim wieklu to i ja mialem "kogos tylko mojego"[za duzo Chobitsow xd ]...a widzisz niestety juz nie mam... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:20 am
Vykk Goth bless *wylania sie z cienia i staje obok niej* No bo widzisz.. to takie stare pierniki sa i baby nie maja xd xp przepraszam w twoim wieklu to i ja mialem "kogos tylko mojego"[za duzo Chobitsow xd ]...a widzisz niestety juz nie mam... xp Ah te lata plyna, co nie? A pomyslec ze to tylko rok roznicy... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:22 am
VioLLeta Addik VioLLeta ]Goth bless[ *wylania sie z cienia i staje obok niej* No bo widzisz.. to takie stare pierniki sa i baby nie maja xd xp to niech se znajda a nie blaugh to facet powinnien cos robic szukac itp a nie kobieta eehz ...no jatak mysle... ^^ no VyQ... wink noo .... tyle ze jak facet szuka to potem wychodzi ze niby babiash ... zboq ... i wogle ... pies na baby . stare jezeli zachowuje sie normalnie i kulturalnie...to jest spoko ^^ a jak sie narzuca czy cos teges..to wybacz?! stare blaugh Brawa dla tej pani 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:27 am
]Goth bless[ VioLLeta jezeli zachowuje sie normalnie i kulturalnie...to jest spoko ^^ a jak sie narzuca czy cos teges..to wybacz?! stare blaugh Brawa dla tej pani 3nodding heart Ty masz swoja...zostaw troche dla innych blaugh ...czyt. dla mnie xd ...nie ma to jak byc skromnym xd a co do wieku to fakt...mam nadzieje ze mimo wszystkim nie doswiadczysz tego co ja na przestrzeni tego roku...chociaz bywaly i dobre a nawet bardzo dobre chwile 3nodding ale niestety i te gorsze tez...skup sie na tych lepszych to bedziesz mial milsze perspektywy na przyszlosc blaugh ...z reszta jesli z Ib tak ci dobrze to nie wyglada mi na to zeby cos mialo byc nie tak... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:34 am
Vykk ]Goth bless[ VioLLeta jezeli zachowuje sie normalnie i kulturalnie...to jest spoko ^^ a jak sie narzuca czy cos teges..to wybacz?! stare blaugh Brawa dla tej pani 3nodding heart Ty masz swoja...zostaw troche dla innych blaugh ...czyt. dla mnie xd ...nie ma to jak byc skromnym xd a co do wieku to fakt...mam nadzieje ze mimo wszystkim nie doswiadczysz tego co ja na przestrzeni tego roku...chociaz bywaly i dobre a nawet bardzo dobre chwile 3nodding ale niestety i te gorsze tez...skup sie na tych lepszych to bedziesz mial milsze perspektywy na przyszlosc blaugh ...z reszta jesli z Ib tak ci dobrze to nie wyglada mi na to zeby cos mialo byc nie tak... whee Dobrze powiedziane, inteligencji Ci nie brak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:55 am
]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ VioLLeta jezeli zachowuje sie normalnie i kulturalnie...to jest spoko ^^ a jak sie narzuca czy cos teges..to wybacz?! stare blaugh Brawa dla tej pani 3nodding heart Ty masz swoja...zostaw troche dla innych blaugh ...czyt. dla mnie xd ...nie ma to jak byc skromnym xd a co do wieku to fakt...mam nadzieje ze mimo wszystkim nie doswiadczysz tego co ja na przestrzeni tego roku...chociaz bywaly i dobre a nawet bardzo dobre chwile 3nodding ale niestety i te gorsze tez...skup sie na tych lepszych to bedziesz mial milsze perspektywy na przyszlosc blaugh ...z reszta jesli z Ib tak ci dobrze to nie wyglada mi na to zeby cos mialo byc nie tak... whee Dobrze powiedziane, inteligencji Ci nie brak 3nodding a to dobry znak: inteligentny, przystojny, fajny...ale mieszka daleko bluuu crying no mam na mysli V.. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:16 am
VioLLeta Goth bless Dobrze powiedziane, inteligencji Ci nie brak 3nodding a to dobry znak: inteligentny, przystojny, fajny...ale mieszka daleko bluuu crying no mam na mysli V.. redface 4laugh no bo ja sie wkoncu zaczne zawstydzac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:18 am
Vykk VioLLeta Goth bless Dobrze powiedziane, inteligencji Ci nie brak 3nodding a to dobry znak: inteligentny, przystojny, fajny...ale mieszka daleko bluuu crying no mam na mysli V.. redface 4laugh no bo ja sie wkoncu zaczne zawstydzac blaugh nom .... jeszcze chwila i bedzie jakies romansidlo / telenowela ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:06 am
Addik Vykk VioLLeta Goth bless Dobrze powiedziane, inteligencji Ci nie brak 3nodding a to dobry znak: inteligentny, przystojny, fajny...ale mieszka daleko bluuu crying no mam na mysli V.. redface 4laugh no bo ja sie wkoncu zaczne zawstydzac blaugh nom .... jeszcze chwila i bedzie jakies romansidlo / telenowela .. hehehe ^^ ee tam telenowela...to bedzie "samo zycie" blaugh hihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|