|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:15 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf Ja pochodze z Zakazanego miasta Warszawa ...!!! A ty :> .. WĄTPIE ŻEBYŚ WIEDZAŁ A LE CI POWIEM Z REDY to gdzies na pomorzu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:16 pm
Omega Sun SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf Ja pochodze z Zakazanego miasta Warszawa ...!!! A ty :> .. WĄTPIE ŻEBYŚ WIEDZAŁ A LE CI POWIEM Z REDY to gdzies na pomorzu? TAK NIEDALEKO WEJCHEROWA JEŚLI TO MIASTO KOJAŻYCIE ALBO GDYNIE TO MIASTO NA PEWNO ZNACIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:18 pm
SERAFIN-WAMPIRE TAK NIEDALEKO WEJCHEROWA JEŚLI TO MIASTO KOJAŻYCIE ALBO GDYNIE TO MIASTO NA PEWNO ZNACIE czyli trafilam z tym pomorzem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:19 pm
Omega Sun SERAFIN-WAMPIRE TAK NIEDALEKO WEJCHEROWA JEŚLI TO MIASTO KOJAŻYCIE ALBO GDYNIE TO MIASTO NA PEWNO ZNACIE czyli trafilam z tym pomorzem wink WY SUMIE TO TAK BO NIEDALEKO MAM DO MOZA biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:20 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf Rety zeczywiscie nie wiem ale zaraz znajde biggrin ... MJIŁEGO SZUKANIA ba znalazłem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:22 pm
BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf Rety zeczywiscie nie wiem ale zaraz znajde biggrin ... MJIŁEGO SZUKANIA ba znalazłem biggrin TAK KÓRCZE TO JEDNAK NA JAKIEJŚ MAPIE JESTEŚMY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:25 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf Rety zeczywiscie nie wiem ale zaraz znajde biggrin ... MJIŁEGO SZUKANIA ba znalazłem biggrin TAK KÓRCZE TO JEDNAK NA JAKIEJŚ MAPIE JESTEŚMY no BA biggrin ... ze jestescie biggrin .... to teraz mam gdzie na wakacje jechać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:27 pm
BeeWolf no BA biggrin ... ze jestescie biggrin .... to teraz mam gdzie na wakacje jechać biggrin TA GDZIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:34 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf no BA biggrin ... ze jestescie biggrin .... to teraz mam gdzie na wakacje jechać biggrin TA GDZIE Do Łap biggrin a gdzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:34 pm
a ja bez kozery powiem tak
jeśliś tego gościa widział na plaży pomiędzy Juratą a Helem między 7 a 10 sierpnia to mogłem być ja... ponieważ przysmażałem na heban moją słodziutką dupcię w tych dniach... akurat mam 20 lat i posiadam stringi, ktoorymi szczuję BeeWoolf'a jak mnie nerwuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:37 pm
Kukus a ja bez kozery powiem tak jeśliś tego gościa widział na plaży pomiędzy Juratą a Helem między 7 a 10 sierpnia to mogłem być ja... ponieważ przysmażałem na heban moją słodziutką dupcię w tych dniach... akurat mam 20 lat i posiadam stringi, ktoorymi szczuję BeeWoolf'a jak mnie nerwuje... NIEWIEM REN WIDOK ZAPADŁ MI W PAMIĘCI NIE MIEJSCE W KTORYM TAKIE STRASZNE RZECZY WIDZIAŁEM. NA SERIO TAK BRATA KATUJESZ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:44 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus a ja bez kozery powiem tak jeśliś tego gościa widział na plaży pomiędzy Juratą a Helem między 7 a 10 sierpnia to mogłem być ja... ponieważ przysmażałem na heban moją słodziutką dupcię w tych dniach... akurat mam 20 lat i posiadam stringi, ktoorymi szczuję BeeWoolf'a jak mnie nerwuje... NIEWIEM REN WIDOK ZAPADŁ MI W PAMIĘCI NIE MIEJSCE W KTORYM TAKIE STRASZNE RZECZY WIDZIAŁEM. NA SERIO TAK BRATA KATUJESZ to nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:46 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus a ja bez kozery powiem tak jeśliś tego gościa widział na plaży pomiędzy Juratą a Helem między 7 a 10 sierpnia to mogłem być ja... ponieważ przysmażałem na heban moją słodziutką dupcię w tych dniach... akurat mam 20 lat i posiadam stringi, ktoorymi szczuję BeeWoolf'a jak mnie nerwuje... NIEWIEM REN WIDOK ZAPADŁ MI W PAMIĘCI NIE MIEJSCE W KTORYM TAKIE STRASZNE RZECZY WIDZIAŁEM. NA SERIO TAK BRATA KATUJESZ uodparniam go na życie... to wszystko dla jego dobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:47 pm
[quote="BeeWolfto nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !!
JAKIEJ WIELKOŚCI TE SKARPETKI BYŁY blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:47 pm
to nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !! JAKIEJ WIELKOŚCI TE SKARPETKI BYŁY blaugh my may bardzo durze stopy !! biggrin ... xp Zapomniałem dodać ze lubuja sie w graniu w szachy pod moja sypialnią ..!!! i wypinaniu sie na ogrodzie do siasiada .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|