|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 5:49 am
revcat ja tez tak mam i dlatego rowniez rzadko jestem.....poprostu sie wnerwiam i wychodze.... a co w ogole slychac u Ciebie? c***e odwalam kurs nauki jazdy... jestem piratem drogowym.. cale szczescie ze na samochodzie jest "L" i ludzie widza ze moge cos odwalic dziwnego... np nie ustapic pierszenstwa blaugh wedruje na uczelnie i spowrotem do domu... i to na tyle by bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 6:19 am
Ozzwald revcat ja tez tak mam i dlatego rowniez rzadko jestem.....poprostu sie wnerwiam i wychodze.... a co w ogole slychac u Ciebie? c***e odwalam kurs nauki jazdy... jestem piratem drogowym.. cale szczescie ze na samochodzie jest "L" i ludzie widza ze moge cos odwalic dziwnego... np nie ustapic pierszenstwa blaugh wedruje na uczelnie i spowrotem do domu... i to na tyle by bylo... czyli mowiac zwykle szare zycie szarego partyzanta.....czyli jak u mnie rutyna..... to jak zdasz juz to prawko to jakas furke kupujesz? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 9:23 am
revcat Ozzwald revcat ja tez tak mam i dlatego rowniez rzadko jestem.....poprostu sie wnerwiam i wychodze.... a co w ogole slychac u Ciebie? c***e odwalam kurs nauki jazdy... jestem piratem drogowym.. cale szczescie ze na samochodzie jest "L" i ludzie widza ze moge cos odwalic dziwnego... np nie ustapic pierszenstwa blaugh wedruje na uczelnie i spowrotem do domu... i to na tyle by bylo... czyli mowiac zwykle szare zycie szarego partyzanta.....czyli jak u mnie rutyna..... to jak zdasz juz to prawko to jakas furke kupujesz? pirate Bede sie wozic Skoda Fabia mojegoe ojca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 4:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 12:16 am
Ozzwald revcat Ozzwald revcat ja tez tak mam i dlatego rowniez rzadko jestem.....poprostu sie wnerwiam i wychodze.... a co w ogole slychac u Ciebie? c***e odwalam kurs nauki jazdy... jestem piratem drogowym.. cale szczescie ze na samochodzie jest "L" i ludzie widza ze moge cos odwalic dziwnego... np nie ustapic pierszenstwa blaugh wedruje na uczelnie i spowrotem do domu... i to na tyle by bylo... czyli mowiac zwykle szare zycie szarego partyzanta.....czyli jak u mnie rutyna..... to jak zdasz juz to prawko to jakas furke kupujesz? pirate Bede sie wozic Skoda Fabia mojegoe ojca tez dobrze..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 12:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 12:50 am
revcat Ozzwald revcat Ozzwald revcat ja tez tak mam i dlatego rowniez rzadko jestem.....poprostu sie wnerwiam i wychodze.... a co w ogole slychac u Ciebie? c***e odwalam kurs nauki jazdy... jestem piratem drogowym.. cale szczescie ze na samochodzie jest "L" i ludzie widza ze moge cos odwalic dziwnego... np nie ustapic pierszenstwa blaugh wedruje na uczelnie i spowrotem do domu... i to na tyle by bylo... czyli mowiac zwykle szare zycie szarego partyzanta.....czyli jak u mnie rutyna..... to jak zdasz juz to prawko to jakas furke kupujesz? pirate Bede sie wozic Skoda Fabia mojegoe ojca tez dobrze..... mrgreen tylko na imprezach nie bedziesz mogl pic bo bedziesz robil za kierowce xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 12:59 am
Trzy fazy otyłości męskiej: a) nie widać, jak wisi; b) nie widać, jak stoi; c) nie widać kto ciągnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:45 am
Kiray Trzy fazy otyłości męskiej: a) nie widać, jak wisi; b) nie widać, jak stoi; c) nie widać kto ciągnie. heheh.. ale mozna postawic piwo na brzuchu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:48 am
Adwokat.Kozy Kiray Trzy fazy otyłości męskiej: a) nie widać, jak wisi; b) nie widać, jak stoi; c) nie widać kto ciągnie. heheh.. ale mozna postawic piwo na brzuchu do takiej perfekcji jeszcze nie doszedlem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:56 am
co tak cichaczem powialo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 2:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 2:11 am
Kiray taka praca to sama przyjemnosc "lepiej miec brzuch od piwa ni garba od ciezkiej pracy" to moje motto biggrin //edyt ide wdupic sniadanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|