|
|
|
|
Posted: Fri May 07, 2010 8:19 am
Za karę, to powinna go w ogóle nie zobaczyć blaugh
Freeyana, masz się uczyć! Na jutro w ramach pracy domowej esej o twórczości Horacego ma być! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 07, 2010 8:27 am
nie będę taka wredna, pokaże jej go cool
Ona bardzo lubi, jak się do niej mówi Zuzanna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 07, 2010 11:50 am
Domyślam się xd
Mi się Zuzanna kojarzy z pewnym odcinkiem z Dextera. Zuzanna to prawdziwe imię Mandarka, najgorszego wroga Dextera blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 07, 2010 12:02 pm
poważnie? lol XDDD loool rofl Dlaczego ja o tym nie wiedziałam? Musze to sobie zanotować xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 07, 2010 2:19 pm
a no rzeczywiście. a jego rodzice są hipisami, ehehe he he. i zrobił sobie fryzurę nakładając garek na głowę ninja
he, 23:18 i jeszcze nie spie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 08, 2010 3:42 am
Ignacy Wieniawa Za karę, to powinna go w ogóle nie zobaczyć blaugh Freeyana, masz się uczyć! Na jutro w ramach pracy domowej esej o twórczości Horacego ma być! scream xd dobrze jej ichabot powiedziales, ja jeszcze jej poprawie- esej ma być z nawiazaniem do pozniejszych epok !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 08, 2010 3:16 pm
Lady Majorie: Za tą "Zuzanne" nie żyjesz... scream
Ignacy Wieniawa & hela bertz: Żadnego eseju nie pisze! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 09, 2010 3:30 am
P a t e l n i a he, 23:18 i jeszcze nie spie Hardkorowo xd hela bertz Ignacy Wieniawa Za karę, to powinna go w ogóle nie zobaczyć blaugh Freeyana, masz się uczyć! Na jutro w ramach pracy domowej esej o twórczości Horacego ma być! scream xd dobrze jej ichabot powiedziales, ja jeszcze jej poprawie- esej ma być z nawiazaniem do pozniejszych epok !!!! Doskonały pomysł mrgreen Freeyana Ignacy Wieniawa & hela bertz:Żadnego eseju nie pisze! stressed Oj, bo się obrażę! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 09, 2010 3:37 am
poszczuje cie swinia morska, ktora ma chcice od dobrych kilku miesiecy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 09, 2010 4:06 am
A ja sie ciebie nie boje zuzia! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 28, 2010 11:32 am
No to i ja się dołączę: Wiek: 17 Poziom wyksztalcenia: na razie do pół średniego - 2 liceum zainteresowania: Bollywood (zabijcie xD) i Indie. Szczególnie muzyka indyjska i sam język ^^ lubie - Piercing, Tattoo i hennę smile nie lubie - wanilli i kokosów. Serio, zapach i smak tego wywołuje u mnie chęć mordu. imię - Aleksandra. Wszyscy mówią Fasola O_o miejsce zamieszkania - nie zalany (jeszcze) Szczecin. Namaste biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 28, 2010 11:38 am
A myślisz, że zaleje? Zalewało już kiedyś? ; O
Kto to jest Hrithik Roshan?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 28, 2010 12:32 pm
cześć, ja tez lubię muzykę indyjską, mozemy byc kolezankami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 28, 2010 4:17 pm