Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 74 75 76 77 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Fri Dec 07, 2007 3:48 am

Mylenka
Wydają to w Polsce? Czy to ze stoptazmo?

Na necie widziałam.
PostPosted: Wed Jan 30, 2008 3:42 am

Polecam Afro Samurai

Ayah_TheMetalMania

PanPiecia

Skilled Duck

PostPosted: Sat Feb 16, 2008 2:34 pm

Właśnie przechodzę przez Lucky Stara troszeczkę ciężko odkąd zamknęli stronki z napisami ale jadę już 4 odcinek więc nie odpuszczę ale łatwiej by mi było jak by ktoś miał napisy
a ze stronek z anime polecam
http://realitylapse.com/
nie mam nic do zarzucenia szybki transfer tylko że po angielsku albo ang napisy ale za to jaki wybór naprawdę można trafić perełki
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 3:15 am

A ja mam ciekawą stronkę na której można sobie poczytać mangę na necie. www.onemanga.com Jeśli zna się w miarę dobrze angielski, to jest tam całkiem spory wybór....

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

19DrAsTiK90

1,000 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Apr 01, 2008 1:30 pm

Byłem juz na tej stroniei na serio jest tam bardzo duzy wybór co do Mang wiec moge polecić ta stronke ale tylko komuś kto przynajmniej zna Angielski na poziomie Przeciętnym
PostPosted: Fri Apr 04, 2008 9:03 am

19DrAsTiK90
Byłem juz na tej stroniei na serio jest tam bardzo duzy wybór co do Mang wiec moge polecić ta stronke ale tylko komuś kto przynajmniej zna Angielski na poziomie Przeciętnym

O, widzę, że też tu jesteś Adrianie. biggrin Fajnie cię widzieć.

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

19DrAsTiK90

1,000 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Apr 18, 2008 7:55 am

Mnie Ciebie również Kamilko wink
PostPosted: Sat May 24, 2008 1:31 pm

Obecnie oglądam Saiunkoku (to nie jest pełna nazwa... ale za nic w świecie nie mogę spamiętać drugiego członu XD Momoagari? Monogari? StareGary? razz ) i o ile z początku miałam co najmniej wrażenie że oglądam jakieś przeobrażone Fushigi Yuugi to anime coraz szybciej się rozkręcało. Z fabuły wyszły drugie dna, historie i charakterystyki postaci się pogłębiły a i muzyka coraz lepiej zaczęła się stapiać z resztą. Bardzo ładna kreska (jak to w nowych seriach) i całkiem miły dla oka chara design.

Rzecz się dzieje w Kraju przypominających Cesarskie Chiny.
Fantasy/Komedia (o tak, wstawki komediowe z każdym odcinkiem coraz bardziej powalają)/Dramat (hmm niektóre wątki dramatyczne na prawde bardzo ciekawe i zawiłe)/ Romans ( a jakże razz ale nie jest nachalny tak jak w FY).

Jeżeli ktoś ma czas i chce się rozerwać to polecam.

Imbir

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Mon May 26, 2008 8:27 am

Imbir
Obecnie oglądam Saiunkoku (to nie jest pełna nazwa... ale za nic w świecie nie mogę spamiętać drugiego członu XD Momoagari? Monogari? StareGary? razz ) i o ile z początku miałam co najmniej wrażenie że oglądam jakieś przeobrażone Fushigi Yuugi to anime coraz szybciej się rozkręcało. Z fabuły wyszły drugie dna, historie i charakterystyki postaci się pogłębiły a i muzyka coraz lepiej zaczęła się stapiać z resztą. Bardzo ładna kreska (jak to w nowych seriach) i całkiem miły dla oka chara design.

Rzecz się dzieje w Kraju przypominających Cesarskie Chiny.
Fantasy/Komedia (o tak, wstawki komediowe z każdym odcinkiem coraz bardziej powalają)/Dramat (hmm niektóre wątki dramatyczne na prawde bardzo ciekawe i zawiłe)/ Romans ( a jakże razz ale nie jest nachalny tak jak w FY).

Jeżeli ktoś ma czas i chce się rozerwać to polecam.

Za drugim razem byłaś bliżej. To jest Monogatari. Ano, seria fajna. Warto obejrzeć.
PostPosted: Mon Sep 29, 2008 5:58 am

Soul Eater. Wygląda jak popłuczyna w guście Naruto, ale jestem po 24 odcinku i wymiata.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sun Oct 12, 2008 7:39 am

Też mam zamiar to obejrzeć. Jak rozprawię się w końcu z D.Gray-Manem i Special A.
PostPosted: Sat Dec 27, 2008 4:20 pm

Patrzcie na sygnaturę >_>

sjal

Mega Gaian

7,075 Points
  • PvP 200
  • Popular Thread 100
  • Mark Twain 100

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Fri Jan 30, 2009 7:55 am

Ja też przerabiam Kyou Kara Maou. Jak ci się podoba??
PostPosted: Mon Feb 09, 2009 3:25 pm

Phew... dawno mnie tu nie było ;p. Ja obecnie jestem na etapie Kuroshitsuji. Polecam ze względu na masę humoru. Anime jest nowe, dopiero w trakcie powstawania :3

Kuchiki-hime

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Wed Feb 25, 2009 11:37 am

Ja się osobiście nie mogę doczekać Agniego i księcia Soumy. smile Souma jest zabójczy... mrgreen mrgreen
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 74 75 76 77 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces